E-Ticaretin Parlayan Markasi 'Needion' Denizlili Saticilarla Bulustu

Sundugu avantajli komisyon oranlariyla e-ticaret sektörünün parlayan markasi haline gelen ‘needion.com’, sektör bulusmalari çerçevesinde Denizlili saticilarla bir araya geldi.

E-Ticaretin Parlayan Markasi 'Needion' Denizlili Saticilarla Bulustu


Denizlili genç is adami Baran Saldanli’nin Ege sivesi ve Ingilizce need (ihtiyaç) kelimesinden esinlenerek Türk yazilimcilarin 3 yillik çalismasi sonucu hayata geçirdigi alisveris platformu “needion.com”, kisa süre önce kurulmus olmasina ragmen e-ticaret sektörünün parlayan yildizlarindan birisi haline geldi. Sundugunu uygun komisyon oranlariyla rakipleriyle fark olusturan needion.com, Türkiye’nin farkli noktalarinin ardindan Denizli’de gerçeklesen sektör bulusmasinda saticilarla bulustu.

2020 yilinda kurulan needion.com’un sanal pazarin güçlü markasi olma yolunda ilerledigini belirten Yönetim Kurulu Baskani Baran Saldanli, “Bugünkü etkinlikte pazaryerleri ile bölgedeki saticilar bir araya geldik. Fiziksel bulusmalar, internet sektöründe pek olmuyor ama Denizli’deki saticilarimizla güzel bir bulusma gerçeklestirdik. Bizim firma olarak hedefimiz, Türkiye’deki büyük pazaryeri arasina girmek. O yüzden burada yerel saticilarla birebir fiziksel bulusma saglamak bizim için iyi bir firsat oldu. Burada onlarin bizden taleplerini dinleyebiliyoruz, daha iyiye nasil gidebiliriz diye konusuyoruz” dedi.



“Türkiye’nin büyük kismi e-ticari kullanmiyor”

Marka olarak diger rakiplerine göre saticilara daha cazip komisyon oranlari sunduklarina isaret eden Saldanli, “E-ticaret sektörü her zaman oldugu gibi büyümeye devam edecek. Türkiye’nin büyük kismi halen e-ticari kullanmiyor. Bundan dolayi gidecek çok yol var. Ciddi bir ivme yakaladik, bunu artirarak devam ettirecegiz. Bizim en büyük avantajimiz, çok uygun komisyon imkani sunuyor olmamiz. Böylece saticinin, pazaryeri için çok fazla harcama yapmasina gerek kalmiyor. Ürün böylelikle bizden satilinca daha uygun fiyata gidiyor. Baslangiçta sifirdik, baska pazaryerini almadik. Tamamen yazilimi kendimiz yazdik, sifirdan basladik. Ayda 10 milyon gibi ciro yapiyoruz. Niyetimiz bunu kat ve kat artirmak. Iyi bir noktaya ivmelendik, içerde binlerce magaza, bir milyona yakin ürün oldu. Bu sekilde büyümeye devam ettikçe insallah daha da iyi yerlere gelecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA