Tivibu Kasim'da Özel Yapimlari Izleyiciyle Bulusturuyor

Dijital televizyon platformu Tivibu, Kasim ayinda animasyondan komediye gerilimden drama farkli türlerdeki filmleri ekranlara tasiyor. “Teneffüs Vakti Klasörü” ile çocuklarin ilgisini çekebilecek içerikler 9-23 Kasim tarihleri arasinda tüm kullanicilara açik olacak.

Tivibu Kasim'da Özel Yapimlari Izleyiciyle Bulusturuyor


Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Kasim ayinda da özel içerikleri seyircisiyle bulusturuyor. Çocuk izleyiciler için 9-23 Kasim tarihleri arasinda “Tenefüs Vakti Klasörü” tüm kullanicilara açik olacak.

Tivibu, ‘Teneffüs Vakti Klasörü’ ile “Damali Ninja” ve “Gamonya: Hayaller Ülkesi” gibi heyecan dolu yapimlarin yani sira “Kral Sakir Korsanlar Diyari”, “Peter Rabbit 2: Kaçak Tavsan” gibi birçok animasyonla çocuklara keyifli bir ara tatil deneyimi sunuyor. 2021 yapimi “Tom ve Jerry” ile çocuklar eglenirken aileler de nostalji yasiyor.

Platformun Kirala & Satin Al Klasörü’nden “Top Gun: Maverick”, “Batman ve Süpermen: Süper Ogullarin Savasi” gibi begenilen yapimlara ulasilabiliyor. Tivibu Film Klasörü ile “Örümcek-Adam: Eve Dönüs”, “Örümcek Adam: Eve Dönüs Yok”, “Müslüm” ve “David Copperfield’in Çok Kisisel Hikayesi” gibi adindan çokça söz ettiren güncel yapimlar ekrana geliyor.

Hakan Günday’in senaryosunu kaleme aldigi, Türk arabesk müziginin efsane isimlerinden Müslüm Gürses’in hayat hikâyesini konu alan filmde Timuçin Esen Müslüm karakterine hayat verirken, Müslüm Gürses’in esi Muhterem Nur’u Zerrin Tekindor canlandiriyor.

Tivibu’nun ‘National Geographic Now Klasörü’yle belgesel içerik yelpazesi genisliyor. “Nesli Tükenmekte Olan Türler”, “Kanunsuz Okyanus”, “Timsah Günü” ve birçok National Geographic yapimi izlenebiliyor.
Kaynak: İHA