Maskeli Ve Eldivenli Cep Telefonu Hrsizligi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde maskeli ve eldivenli cep telefonu dükkanina giren M.B. polis tarafindan yakalandi. Süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Maskeli Ve Eldivenli Cep Telefonu Hrsizligi
Lapseki ilçe Emniyet Müdürlügü, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün faaliyete geçmesiyle insanlarin ugrak noktasi haline gelen ve gelisen ilçede asayis ve huzurun bozulmamasi, hirsizlik olaylarinin yasanmamasi için çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor.

Gelibolu ilçesinden Lapseki’ye gelen M.B., S.K’ya ait cep telefonu satan isyerine maskeli ve eldivenli olarak girdi. M.B. isyerinden çok sayida cep telefonu ile elektronik cihazi çaldi. Isyeri sahibi S.K. cep telefonu dükkaninda yasanan hirsizlik olayini Lapseki ilçe Emniyet Müdürlügüne bildirdi. Ekipler, titiz bir çalisma sürdürerek kamera görüntülerini de izleyerek hirsizlik olayini gerçeklestiren M.B’yi tespit etti.

Polis hirsizlik olayini gerçeklestiren M.B’yi çalinti motosiklet ile yakaladi. Gözaltina alinan süpheli M.B. Emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, hirsizlik olayini gerçeklestiren M.B’nin hirsizlik anina ait görüntülerde ortaya çikti. Görüntülerde S.K’ya ait cep telefonu dükkanina giren M.B. maskeli ve eldivenli bir sekilde dükkanda masaüstünde duran laptop ve cep telefonunu aldigi görülüyor. Zanli M.B. görüntülerde ayrica dükkanda dolaplari karistirdigi ve elektronik çok sayida cihazi aldigi görülüyor.
Kaynak: İHA