Ihtiyaç Sahibi 503 Ögrenciye Kislik Bot Yardimi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kis aylarinin gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi 503 ögrenciye bot yardimi yapildi.

Ihtiyaç Sahibi 503 Ögrenciye Kislik Bot Yardimi
Bozüyük Cumhuriyet Ilkokulu’nda düzenlenen törene, Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir ve davetliler katildi.

Teslim töreni sirasinda, bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarini dile getiren is insani Bugra Levent, “Ihtiyaç sahibi ögrencilerimize yardimlarimizin ulastirilmasi konusunda büyük titizlik ile çalisan basta Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Mahmut Demir olmak üzere tüm okul müdürlerimize ve odamiz yöneticilerine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Çalismalar sirasinda is dünyasindan aldiklari destek ile ilçede egitim gören 503 ögrenciye kislik bot verilmesinden memnuniyet duydugunu belirten Bozüyük Kaymakami Adem Öztürk, "Sanayi ve Ticaret Odamizin bu hayir isinde burada olmaktan dolayi memnunum. Dünya degisiyor, dünyada ihtiyaçlar degisiyor. Egitim sekli degistiriyor, egitimin ihtiyaçlari degisiyor. Dolayisiyla devletin bütçesi ile her ihtiyaci karsilamak, her seye yetismek mümkün degil. Bu anlamda odalarimizin bizim yetisemedigimiz yerlere yetismesi bizi sevindiriyor. Özellikle fakir çocuklara yapilan bu yardimi çok önemsiyorum. Katkisi olanlara çok tesekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda ihtiyaç sahibi çocuklara ulastirilmak üzere dagitimi yapilacak botlarin Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demire teslimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA