ADÜ Hemsirelik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantisi Gerçeklesti

Adnan Menderes Üniversitesi ADÜ Hemsirelik Fakültesi Akademik Genel Kurul toplantisi gerçeklesti.

ADÜ Hemsirelik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantisi Gerçeklesti


2020-2021 yilindan bu döneme kadar olan süreçte fakültenin akademik faaliyetlerinin gelisiminden bahsederek konusmasina baslayan Hemsirelik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yelda Özsunar, bilimsel arastirmalarin ve yayinlarin arttigina degindi. Lisans ve lisansüstü ögrenci sayilarinin arttigini, düzenlenen sosyokültürel ve akademik faaliyetlerin niteliginin ve niceliginin gelistigini, ögrenci topluluklarinin faaliyetlerinin kalitesinin ve sayisinin yükseldigini aktaran Prof. Dr. Özsunar, rektörlük destegi sayesinde fakülte kazanimlarinin egitim kalitesini arttirdigini söyleyerek ögretim elemanlarinin kadro durumlari hakkinda bilgilendirme yapti. Özsunar, üniversite yönetiminin destegi her zaman hissettiklerini belirtip fakülte akademik ve idari personelinin çalismalarina tesekkür ederek konusmasina son verdi.

Hemsirelik Esaslari Anabilim Dali, Iç Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali, Cerrahi Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali, Dogum-Kadin Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali, Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hemsireligi Anabilim Dali, Halk Sagligi Hemsireligi Anabilim Dali ve Hemsirelikte Yönetim Anabilim Dali ögretim üyeleri toplantida; bilimsel faaliyetlerin sayisi ve niteligi, ögrenci sayilari, mevcut altyapi olanaklari, ögretim elemanlarinin kadro durumlari hakkinda bilgiler paylasarak üniversite yönetimine destekleri için tesekkür etti.

Akademik personelin görüs ve önerilerini belirtmesinin ardindan sona eren toplantiya, ADÜ Hemsirelik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yelda Özsunar, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Aslihan Büyüköztürk Karul, Hemsirelik Fakültesi Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Belgin Yildirim ve Dr. Ögr. Üyesi Hatice Öner ile birlikte akademik ve idari kadro katildi.

Kaynak: İHA