DTSO Bir Kez Daha 'Kaya' Dedi

Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (DTSO) yeni dönem yönetim kurulu baskani, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) delegeleri geçtigimiz günlerde yapilan seçimle belirlendi.

DTSO Bir Kez Daha 'Kaya' Dedi
2 Ekim Pazar günü Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) üyelerinin katilimiyla yapilan seçimle belirlenen DTSO Meclisi, 2022-2026 döneminin DTSO Yönetim Kurulu Baskani ve Yönetim kurulu Üyelerini seçti. Tek liste olarak girilen seçimde Baskan Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu listesi güven tazeleyerek göreve basladi.

Yeni DTSO yönetim kurulundaki, Çetin Inanç, Erdal Avsar, Remzi Öcal, Abidin Kakdas, Nizam Basdas, Baran Durmaz, Ercan Tayinlamak, Seda Berekatoglu, Faruk Korkmaz ve Vechettin Alsaç’a Mehmet Kaya yeniden baskanlik yapacak.

DTSO’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Genel Kurul Delegeleri Asil Üyeleri de su isimlerden olustu: Ramazan Kadri Kazmaci, Nurettin Üçdag, Salih Eren, Serdar Ay, Nedip Simsek, Ali Önür, Mehmet Akyil ve Seyhmus Mete.

Ramazan Simsek, Ahmet Özgüvercin, Ibrahim Yilmaz, Yüksel Kaya, Kamuran Azizoglu ve Abbas Büyüktas’da 2022-2026 Dönemi DTSO Disiplin Kurulu Asil Üyeleri isimlerinden.
Kaynak: İHA