Baskan Çetin Açiklamasi 'Belediyeyi Akilci Yönetiyoruz'

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, "Belediyeyi akilci bir anlayisla yönetiyoruz. Kaynaklari verimli kullaniyoruz" dedi.

Baskan Çetin Açiklamasi 'Belediyeyi Akilci Yönetiyoruz'
Baskan Çetin, 6 yil ara vermeden yaptigi Halk Günü toplantilarina yeniden basladi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, uzun bir aranin ardindan Halk Günü uygulamasinda vatandaslarla bulustu, onlarin sorunlarini dinledi.

Pandemi nedeniyle uzun süre ara verilen, pandeminin etkisinin azalmasiyla geçen yaz bir ara baslatilan ancak vakalarin yogunlasmasiyla yeniden vazgeçilen uygulama Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde gerçeklestirildi.

Baskan Soner Çetin, hemsehrileriyle yeniden bir arada olmanin mutlulugunu yasadigini belirterek, bundan sonra mümkün oldugunda aksatmadan Halk Günü uygulamasini gerçeklestireceklerini söyledi.

Belediyenin yogun sekilde çalismalarini sürdürdügünü anlatan Çetin, “Biliyorsunuz her yil bir toplu açilis gerçeklestiriyoruz. Bu yil yine önemli tesisleri hizmete açacagimiz ve temellerini atacagimiz törenimizi 12 Kasim tarihinde gerçeklestirmeyi planliyoruz. 23 tesisin açilisini, çok sayida tesisin de temel atma törenini yapacagimiz törene CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu davet ettik. Daha önce 4 ayri açilis törenimize katilan Genel Baskanimiz bir aksilik olmazsa bu törene de katilacak. IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’den de katilim için cevap bekliyoruz” diye konustu.

Baskan Soner Çetin, önemli yatirimlara imza attiklarini bunun yaninda belediyeden bir kurus çikmadan Çukurova’ya önemli tesisler kazandirdiklarini ifade ederek sunlari kaydetti:

“Belediyeyi akilci bir anlayisla yönetiyoruz. Kaynaklari verimli kullaniyoruz. Park Vadi tesisleri, Dinozor Park, Atatürk Ögrenci Evleri gibi devasa tesisler için belediyeden para harcamadik. Yap Birlikte Isletelim Devret Modeli ile halkimizin hizmetine sonduk. Kamunun parasini kendi paramiz gibi kullandik ve belediyeyi neredeyse borçsuz hale getirdik. Tüm bunlari yaparken de her yil bir toplu açilis gerçeklestirdik.”

Konusmasinda Çukurova Belediyesi Kadin Voleybol Takimina da deginen Baskan Soner Çetin, “Takimimiz Sultanlar Liginde mücadele edecek. Çok iyi bir takim kurduk ve Avrupa’yi hedefliyoruz. Bugün dünyanin en iyi ligi Sultanlar Ligidir. Bu ligde Fenerbahçe, Eczacibasi, Vakifbank gibi dünya devleri mücadele ediyor. Ayrica Kadin Milli Takimimiz Türkiye’nin gururudur. Kizlarimiz bunun yaninda Türkiye’de Atatürkçü durusun simgesidir. Tüm Adanalilar takimimiza sahip çiksin” diye konustu.

Baskan Soner Çetin’in konusmasinin ardindan vatandaslar sorun, öneri ve taleplerini dile getirdiler. Baskan Soner Çetin, salonlarin yaninda sosyal medya üzerinde iletilen sorulara da cevap verdi.
Kaynak: İHA