Miniklerden Hayvan Barinagina Ziyaret

Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi ve Bakimevi, minik ögrencilerini agirladi.

Miniklerden Hayvan Barinagina Ziyaret
Bilecik’in Osmaneli Ilçesinde yardima muhtaç sokak hayvanlarinin hayata tutunmasi için var gücüyle çalisan, onlarin bakim ve tedavisini üstlenen Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi ve Bakimevi, minik ögrencilerini agirladi. 4 Ekim Hayvanlari Koruma Gününde Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübü ve Minik Eller Kres ögrencilerine hayvan sevgisini asilamak ve onlarin yasamlarini göstermek amaciyla barinaga gezi düzenledi.

Ögretmenleri birlikte Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakimevini gezen ögrenciler, hayvanlara mama yardiminda bulundular.

Barinaktaki hayvanlara mama getiren ögrencilere, Osmaneli Belediyesi Veteriner Hekim Bahadir Kaya tarafindan bilgiler verildi.

Ayrica ögrencilere sokak hayvanlarina nasil davranilacagi, yarali bir hayvan görüldügünde neler yapilacagi anlatildi. Sokak hayvanlarinin bakima muhtaç oldugunu ve insanlarin ilgisine ve sevgisine her zaman ihtiyaci oldugunu belirten Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, “Barinagimizda yalnizca tedavi etmiyoruz. Sosyal sorumluluk projesinde ziyaretlerde bulunan çocuklarimiza hayvan sevgisi ve doga bilinci de asiliyoruz. Biliyoruz ki hayvanlara karsi sevgi ve sefkat çocukluktan baslar. Bu açindan barinagimizda yapilan çalismalari minik ziyaretçilerimize gösteriyor onlarin yüreklerine hayvan sevgisi yerlestirmeye çalisiyoruz. Bu anlamli günde anlamli ziyaretlerinden dolayi ögrencilerimize ve ögretmenlerimize ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA