Sünger Fabrikasi Alevlere Teslim Oldu Açiklamasi Ekipler Yangini Söndürmek Için Mücadele Ediyor

Sakarya’nin Erenler ilçesinde sünger fabrikasi alevlere teslim oldu. Bölgeye çok sayida sevk edilen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için mücadele veriyor. Patlama sesi sonrasinda yangin bölgesine gelen Ishak Demirci, “Devletin birimleri burada mücadele ediyorlar” dedi.

Sünger Fabrikasi Alevlere Teslim Oldu Açiklamasi Ekipler Yangini Söndürmek Için Mücadele Ediyor
Yangin, Erenler ilçesi Çaybasi Yeniköy Mahallesi’nde bulunan sünger fabrikasinda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi fabrikada yangin çikti. Kisa sürede fabrikayi etkisi alan yangin itfaiye ev jandarma ekiplerine bildirildi.

Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için mücadele verirken jandarma ekipleri ise genis güvenlik önlemi aldi. Alevlere teslim olan fabrikadaki yangin ve verilen mücadele havadan da görüntülendi. Yangini söndürme çalismalari devam ediyor.

“Devletin birimleri burada mücadele ediyorlar”

Yangin bölgesinde bulunan vatandas Ishak Demirci, “Bir anda bir patlama sesiyle geldik. Yüksek sekilde patlamalar oldu, bütün devletin birimleri burada mücadele ediyorlar. Kimyasal oldugu için vatandasi uzak tutmaya çalisiyorlar. Burasi sünger fabrikasi görevliler dogru olani yapiyorlar yani biz gelsek ne olur? Elimiz, kolumuz bagli yapacak bir seyimiz yok. Ilk önce yangini gören arkadasimla benim” dedi.

Kaynak: İHA