MEB Personeline Banka Promosyonunda 25 Bin 500 Lira Ile Rekor Artis

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer’in talimatiyla Vakiflar Bankasi ile revize edilen banka promosyon sözlesmesine göre daha önce 3 bin lira alan Bakanlik merkez teskilati personeline 22 bin 500 lira daha ödenerek promosyon ücreti 25 bin 500 liraya yükseltildi.

Milli Egitim Bakanliginin merkez teskilatinda görev yapan personelin maas, ücret ve diger ödemelerinin yapildigi Vakiflar Bankasi ile personel basina 3 bin TL ödenmek üzere 1 Ocak 2021’den geçerli ve üç yillik banka promosyon anlasmasi, Bakan Mahmut Özer’in talimatiyla yeniden güncellendi. Vakifbank Genel Müdürlügü ile yapilan görüsmeler sonucu 31 Aralik 2023 tarihinde süresi dolacak olan maas promosyon sözlesmesi, iki yil ilave edilerek revize edildi. Buna göre daha önce personel basina alinan 3 bin liraya ek olarak 22 bin 500 lira daha ödenerek maas promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmis oldu.

Imzalanan sözlesmeye göre banka promosyon ücretleri 16 Kasim tarihinde personelin maas hesaplarina yatirilacak. Milli Egitim Bakanligina bagli tasra teskilatinda görev yapan personel ise bagli bulunduklari il ve ilçe milli egitim müdürlüklerinin daha önce aldiklari karar dogrultusunda sözlesme yaptiklari bankalarla çalismalarini yürütüyor.
Kaynak: İHA