Karesi Cumhuriyet Kupasi Bisiklet Yarislari Yapildi

Bu yil 2.si düzenlenen Karesi Cumhuriyet Kupasi Bisiklet Yarislari, kiyasiya mücadelelere sahne oldu. Kadinlarda 4, erkeklerde ise 5 kategoride düzenlenen yarislara yüzlerce profesyonel sporcu katildi.

Karesi Cumhuriyet Kupasi Bisiklet Yarislari Yapildi
Türkiye Cumhuriyetinin kurulusunun 99. yildönümü kutlamalari dahilinde Karesi Cumhuriyet Kupasi Bisiklet Yarislari düzenlendi.

Avlu Yasam Merkezi -Kepsut Caddesi-Avlu Caddesi Kriteryum” güzergahinda çesitli kategorilerde yapilan yarislarda yüzlerce profesyonel sporcu kiyasiya mücadele etti. Yarislarin baslangiç törenine Karesi Kaymakami Metin Arslanbas, Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Balikesir Gençlik ve Spor Il Müdürü Lokman Aricioglu ile Karesi Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Adem Özalp ve çok sayida davetli katildi.

Protokol üyeleri yarismacilara basarilar diledi. Kadinlarda 4, erkeklerde ise 5 kategoride düzenlenen yarislarda dereye girenlere ödülleri davetliler tarafindan verildi.

200’e yakin sporcu katildi

Yarisma öncesi açiklamalarda bulunan Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Cumhuriyetin kurulusunun 99. yildönümünü kutladi. Karesi Belediyesi’nin spor ve sporcularin her zaman yaninda oldugunu söyleyen Baskan Orkan, “Böyle anlamli bir günde bizde Karesi Belediyesi olarak Karesi Cumhuriyet Kupasi Bisiklet Yarislari düzenliyoruz. Sirf yerel bazda degil bir çok ilden gelen sporcularimiz ile bu yarislari yapiyoruz. Yaklasik 200 sporcumuz yarislarimiza katilim sagladi. Ne mutlu Türkiye’de yasadigimiz için, Ne mutlu Türküm diyorum. Son olarak ta hepimizin Cumhuriyet bayramini kutluyorum. Nice bayramlar ülkemizin olsun” dedi.

Kaynak: İHA