Baskan Vekili Subasi, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Yavas Ile Bir Araya Geldi

Iller Bankasi toplantisi için Ankara’ya giden Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’i makaminda ziyaret etti.

Baskan Vekili Subasi, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Yavas Ile Bir Araya Geldi
Yapimi devam eden altyapi projesi ile ilgili görüsmeler yapmak için Ankara’ya giden Subasi, Iller Bankasi yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantinin ana gündem maddelerini; projenin basindan itibaren gelinen sürecin son durumu, ek kredi talebi ve is artisi olusturdu. Proje hakkinda ek kredi taleplerinin gerekçeleri, Iller Bankasi yetkilileri ile görüsüldü. Toplantiya Baskan Yardimcisi Vedat Kazici ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Zafer Gürkan Akyurt da katildi.



“Adil ve seffaf yönetim örnegini Ankarali vatandaslarimizla bulusturan baskanimiza Bilecik’in selamini getirdik”

Subasi, toplantinin ardindan Ankara Büyüksehir Belediyesi’ne geçerek bir dizi görüsmeler gerçeklestirdi. Mansur Yavas tarafindan makaminda agirlanan Subasi, “Adil ve seffaf yönetim örnegini Ankarali vatandaslarimizla bulusturan Mansur Baskanimiza Bilecikli hemsehrilerimizin selamini ilettik. Baskanimiza misafirperverlikleri için tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti belirten Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas da ortak projelerin devam edecegini ifade etti.



“Vekillerimize çalismalarinda basarilar diliyorum”

Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Subasi, burada Cumhuriyet Halk Partisi Grup Baskanvekili Engin Özkoç, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün tarafindan agirlandi. Milletvekilleriyle sohbet eden Subasi, kendilerine çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA