Türk Telekom Selfy Ile Kampüslerde Festival Coskusu Basliyor

Gençlik markasi Selfy, özgür ve keyifli dünyasinin coskusunu üniversite kampüslerine tasiyor. ‘Selfy Kampüste’ konseptiyle, 1-11 Kasim tarihleri arasinda üniversitelerde; konserler, oyun turnuvalari ve birbirinden renkli aktiviteler düzenlenecek.

Türk Telekom Selfy Ile Kampüslerde Festival Coskusu Basliyor


Türk Telekom’un gençlik markasi Selfy, 1-11 Kasim tarihleri arasinda; Mugla, Izmir, Eskisehir, Konya ve Kapadokya’da ‘Selfy Kampüste’ konseptiyle üniversite ögrencileriyle bulusacak. Selfy, program kapsaminda toplam 5 kampüste 300 bine yakin ögrenciye festival coskusu yasatacak.

Konserler, oyun turnuvalari ve keyifli sohbetler

‘Selfy Kampüste’ konsepti kapsaminda yapilacak etkinlikler ile gençler Selfy dünyasinin sundugu eglenceli aktivitelerin tadini çikaracak. Etkinlik ana sahnesinde Muud kareoke gibi gün boyu devam edecek yarismalar düzenlenecek. Alisveristen oyuna her yerde ödeme yapabilme ve 7/24 para transferi imkâni saglayan Pokus’un standi da etkinlikte yer alacak.

Etkinlik kapsaminda müzik grubu Kolpa ve Retrobüs konser verecek. Tivibu Spor’un ekran yüzleri Elvir Baliç, Tümer Metin, Erkut Öztürk ve Erman Özgür Süper Lig Konseyi adi altinda sohbetler gerçeklestirecek. Türk Telekom’un oyunculara firsatlar sunan markasi Gameon standinda ise FIFA 23 Gameon Champs turnuvasi düzenlenecek.

Etkinlik programi söyle açiklandi:

1 Kasim Mugla Sitki Koçman Üniversitesi -Ögrenci Topluluklari Merkezi

3 Kasim Izmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tinaztepe Kampüsü- UniverCity Park

7 Kasim Eskisehir Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü-Ögrenci Merkezi

9 Kasim Konya Selçuk Üniversitesi -Gökkusagi AVM

11 Kasim Kapadokya Üniversitesi -Ürgüp Fabrika
Kaynak: İHA