Silifke Cumhuriyet Bassavcisi Eskiler Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi

Dinar Cumhuriyet Bassavcisi olarak görev yaparken, Hâkimler ve Savcilar Kurulu Birinci Dairesinin Adli Yargi Kararnamesi ile Silifke Cumhuriyet Bassavciligina atanan Selman Eskiler, Silifke’de görev yapan basin mensuplariyla bir araya geldi.

Silifke Cumhuriyet Bassavcisi Eskiler Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi
Silifke Adliyesinde gerçeklesen görüsmede Eskiler tarafindan 18 Ekim 2022 tarihinde Resmî Gazete’de yayimlanan Basin Kanunu ile Bazi Kanunlarda Degisiklik Yapilmasina Dair Kanun, 5237 sayili Türk Ceza Kanunu’nun Gizliligin Ihlali baslikli 285. Maddesi ve Silifke Adliyesinde yürütülen çalismalar hakkinda bilgilendirme yapildi.

Basin mensuplarinin görüs ve önerilerini de dinleyen Eskiler, kamuoyunun dogru bilgilendirilmesi, yargiya iliskin yanlis, eksik ve çarpitma haberlerin önüne geçilmesi, basin mensuplarinin dogru haberleri verebilmesi adina yardimci olmaktan ve basin mensuplariyla iletisim halinde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarini belirterek ilçede görev yapan basin mensuplarina basari temennisinde bulundu.

Basin mensuplari, Cumhuriyet Bassavcisi Selman Eskiler’e göstermis oldugu ilgi ve misafirperverliginden dolayi tesekkürlerini iletirken Silifke Cumhuriyet Bassavciligi görevinin hayirli olmasini dilediler.
Kaynak: İHA