Salihli'nin 53 Yillik Çöp Sorununu Çözen Baskan Ergün'e Tesekkür

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün önderliginde Salihli’nin 53 yillik çöp sorunu Durasilli Mahallesi’nde bulunan Büyüksehir Belediyesi Santiyesinde olusturulan transfer istasyonu ile çözüldü. Baskan Cengiz Ergün ile bir araya gelen Gaffar Okkan Mahallesi Muhtari Irfan Özdemir, "53 yillik çöp sorununu çözdügünüz için size minnettariz" diye konustu.

Salihli'nin 53 Yillik Çöp Sorununu Çözen Baskan Ergün'e Tesekkür
Salihli’nin 53 yillik çöp sorununu ortadan kaldirmak için Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün önderliginde büyük çaba sarf eden Manisa Büyüksehir Belediyesi, Durasilli Mahallesinde bulunan Büyüksehir Belediyesi Santiyesinde olusturulan transfer istasyonu ile Salihli’nin evsel atiklarini Uzunburun Kati Atik Bertaraf Tesisi’ne tasimaya basladi.

Gaffar Okkan Mahallesi’nde bulunan vahsi depolama alani da Manisa Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi tarafindan rehabilite edilerek düzenlemesi yapildi. Gaffar Okkan Mahallesi Muhtari Irfan Özdemir, yapilan çalismalar nedeniyle Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e tesekkürlerini iletti.

"Bizi büyük bir dertten kurtardiniz"

Baskan Cengiz Ergün ile bir araya gelen Mahalle Muhtari Irfan Özdemir, "Salihli’de 53 yillik çöp sorunumuz vardi. Ama en çok etki gören Gaffar Okkan Mahallesiydi. Bu 53 yillik çöp sorununu çözdügünüz için size minnettariz, çok tesekkür ederiz. Gaffar Okkan halki adina ben buraya geldim. Hepsinin selamlari var. Çok tesekkür ederim emeginiz için. Bizi büyük bir dertten kurtardiniz baskanim" ifadelerini kullandi.

"Salihli’de çöp sorunu kökünden çözüldü"

Artik çöplerin vahsi depolama alanina dökülmedigi, Uzunburun Kati Atik Bertaraf ve Düzenli Depolama Alani’na tasindigini dile getiren Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ise, "Salihli’de çöp sorunu kökünden çözülmüs durumda. Rehabilitesi, düzeltmesi de yapildi artik. Bütün Gaffar Okkan Mahallesi’ne selamlarimi iletiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA