Ilkokul Ögrencilerine Kirtasiye Destegi

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi, egitim-ögretime baslayan ilkokul ögrencilerine her yil oldugu gibi bu yil da kirtasiye malzemesi desteginde bulundu.

Ilkokul Ögrencilerine Kirtasiye Destegi
Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, kirtasiye ürünlerini Süleymanpasa’daki ilkokullarda ögrenim gören ihtiyaç sahibi ögrencilere ulastirilmak üzere Süleymanpasa Ilçe Milli Egitim Müdürü Ebubekir Atilla’ya teslim etti. Ilçe Milli Egitim Müdürü Atilla da her yil oldugu gibi bu yil da egitime verdigi destekten ötürü tesekkür ederek kirtasiye malzemelerini teslim aldi.

Süleymanpasa Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tarafindan organize edilen kirtasiye destegi ile ihtiyaç sahibi ilkokul ögrencilerinin bir yillik genel kirtasiye ihtiyaci karsilanacak.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Süleymanpasa’mizdaki okullarda ögrenim gören çocuklarimiza her yil oldugu gibi bu yil da kirtasiye yardiminda bulunduk. Süleymanpasa Belediyesi olarak hazirladigimiz yardim paketlerini, ilkokullarimizda ögrenim gören çocuklarimiza ulastirmak üzere Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Sn. Ebubekir Atilla’ya teslim ettik. Tüm çocuklarimiza saglik ve basari dolu bir yil dilerim” diye konustu.

Kaynak: İHA