Bünyan'da Ilk Mobil Atik Getirme Merkezi Kuruldu

Tamami Bünyan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerince yapilan Mobil Atik Getirme Merkezinin ilki Sehit Yusuf Ugur Caddesi’ne yerlestirildi.

Bünyan'da Ilk Mobil Atik Getirme Merkezi Kuruldu
Bünyan’da baslatilan çalismalar çerçevesinde kisa süre içerisinde hizmete baslayacak olan Çöp Transferi Istasyonunun en dogru, çevreci ve etkin sekilde kullanilmasi ve ilçedeki atiklarin ayristirilmis sekilde transfer istasyonuna aktarilmasi için harekete geçen Bünyan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerince yapilan Mobil Atik Getirme Merkezlerinden ilki belirlenen bölgeye konuslandirildi.

Ilçenin çöp sorununu tamamen ortadan kaldiracak Çöp Transfer Istasyonu ve Mobil Atik Getirme Merkezi projeleri ile ilgili açiklamada bulunan Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, ’’Çevre kirliligi tüm dünyada giderek büyüyen ve gelecegimizi tehdit eden bir mesele. Çevre kirliliginin ve tehdidinin bertaraf edilebilmesi için yapilacak en güzel çalisma ise geri dönüsüm çalismalari. Biz de bu noktada önemli çalismalara imza atiyoruz. Atik Getirme Merkezi ve Çöp Transfer Istasyonu projelerimizle birçok farkli sinifta atiklari toplayarak daha saglikli bir gelecegin temelini atiyoruz. Toplanan atiklari ise geri dönüsüme kazandirarak ülke ekonomimize katki sagliyoruz. Yesil Bünyan’imizi hak ettigi gibi çevre dostu bir belediye haline getirmek için çalismalarimizi sürdürecegiz’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA