Baskan Özcan Açiklamasi 'Tarim Ve Hayvancilikta Önemli Isler Gerçeklestiriyoruz'

Malatya Ticaret Borsasi (MTB) Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Özcan, bir ziyarette yaptigi konusmada, “Malatya bir taraftan sanayilesirken bir taraftan da tarim ve hayvancilikta önemli isler gerçeklestiriyoruz” dedi.

Baskan Özcan Açiklamasi 'Tarim Ve Hayvancilikta Önemli Isler Gerçeklestiriyoruz'
Türkiye Muhtarlar Dernegi Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Sube Baskani Mustafa Eren ile yönetim kurulu üyeleri, MTB Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Özcan’a ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Malatya Ticaret Borsasi’nda 1 Ekim’de gerçeklestirilen seçimde yeniden baskanliga seçilen Özcan’a ziyaretler devam ediyor. Türkiye Muhtarlar Dernegi Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Sube Baskani Mustafa Eren ile yönetim kurulu üyeleri, yeniden baskanliga seçilen Ramazan Özcan’a ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulunarak, yeni dönemde çalismalarinda basarilar dilediler.

“Önemli isler gerçeklestiriyoruz”

MTB Baskani Ramazan Özcan, ziyarette yaptigi konusmada, Malatya bir tarim sehri oldugunu ifade ederek, “Malatya bir taraftan sanayilesirken bir taraftan da tarim ve hayvancilikta önemli isler gerçeklestiriyoruz. Kayisi da son yillarda yapmis oldugumuz yatirimlarla beraber ihracatta çok önemli noktalara geldik. Sizlerin de destegini ve gayretinizi göz ardi etmiyoruz. Bu dönemde tamamlayamadigimiz projelerimizi var. Bu projeleri de tamamlayarak Malatya’mizin ve üyelerimizin hizmetine sunacagiz. Çiftçi üretici bize ne kadar yakinsa bizden daha çok sizlere yakin. Kendi mahallelerinizde özellikle kayisi ile ilgili karsilastiginiz sorular ve sikintilarla siz daha çok muhatap oluyorsunuz. Bizde her zaman sizlerle istisarelerde bulunuyoruz. Istikrarli kayisi ve fiyat politikasi bundan sonraki dönemlerde de devam edecektir. Üretici ne kadar mutlu ise sizde o kadar mutlusunuz bizde o kadar mutlu oluyoruz. Gerçeklestirdiniz ziyaretten dolayi hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Muhtarlar Dernegi Genel Baskan Yardimcisi ve Malatya Sube Baskani Mustafa Eren ise “Borsa bir sehrin ürün deposudur. Sizin döneminizde yaptiginiz yatirimlarla kayisi degeri buldu. Çiftçi ve üreticilerimiz bundan çok memnunlar. Tarim ve hayvancilik sektörü ile ilgilide önemli çalismalar yapiyorsunuz. Özellikle Yazihan Misirdere’de yapilacak olan Tarima Dayali Ihtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi tarim ve hayvancilik sektörüne ciddi bir ivme kazandiracaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA