Alix Avien Paris, Bagdat Caddesindeki Magazasinda Defile Düzenledi

Güzellik sektörünün önde gelen markasi Alix Avien Paris, Bagdat Caddesi’ndeki magazasinda defile yapti. Alix Avien’in ana sponsor oldugu “Best Model Türkiye” yarismasinin mankenleri defilede boy gösterdi.

Alix Avien Paris, Bagdat Caddesindeki Magazasinda Defile Düzenledi


1997 yilindan bu yana son trendler, gözde renkler ve çarpici koleksiyonlariyla etkileyici bir yasamin parçasi olan Alix Avien; yenilenen marka stratejisi, modern yapisi ve kalitesiyle fark olusturuyor.

Farkli konseptleri, ekolojik dengeye duyarli ve dogaya saygili vegan formülleriyle saglikli güzellik anlayisini kusursuzca hissettiren Alix Avien, renkli kozmetigin bütün kategorilerinde yüz, göz, kas, dudak ve tirnak olmak üzere yüzlerce ürün seçenegiyle sürekli gelisiyor.

Güzelligin sadece nasil göründügün degil, nasil yasadigin ve hissettiginden kaynaklandigina ve güzelligini ortaya çikarmak için sadece kendinden ilham alman gerektigine inanan Alix Avien, son olarak Bagdat Caddesi’ndeki magazasinda yaptigi defileyle büyük dikkat çekti. Alix Avien’in ana sponsor oldugu “Best Model Türkiye” yarismasinda yer alan mankenlerin boy gösterdigi defile adindan söz ettirdi.
Kaynak: İHA