Bütün Emekleri Kül Oldu

Sivas’in Gemerek ilçesinde daha önce kislik yakacagi yanan Nejdet Simsek’in simdi de hayvanlari için biriktirdigi 350 adet yonca balyasi yandi.

Bütün Emekleri Kül Oldu
Edinilen bilgilere göre yangin Gemerek ilçesi, Yeni Hayat Mahallesi Plevne sokakta meydana geldi. Hayvanlarinin yemesi için bin bir emekle topladigi 350 adet yonca balyasinin yandigini fark eden Nejdet Simsek durumu hemen Gemerek Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler yanan balyalari söndürdü. Simsek’in yaklasik bir ay önce de kisin yakmak için biriktirdigi odunlarin yandigi ögrenildi. Olayla ilgili inceleme baslatildi. Simsek, yanginin kundaklama sonucu çiktigini iddia ederek yetkililerden yardim bekledigini söyledi.



“350 balyam belirsiz kisiler tarafindan kundaklanarak yakildi”

Nejdet Simsek, bin bir emekle yaptigi 350 balyasinin belirsiz kisiler tarafindan kundaklanarak yakildigini ifade ederek, “Bundan yaklasik bir ay önce 3.5 ton civarinda bin bir emekle topladigim kislik yakacagim belirsiz kisiler tarafindan kundaklanarak yakildi. Simdi yine ayni bin bir emekle isçilikle 350 balyam belirsiz kisiler tarafindan kundaklanarak yakildi. Balyalarin etrafi brandalarla örtülerek muhafaza altina almistim. Her bir yanini veya hirsizliga karsi muhafaza etmistim ama kundaklanarak yakildi. Magdurum. Hayvanlarimin kislik yiyecegiydi. Hayvanlarimin yiyecegi kalmadi.” dedi.

Kaynak: İHA