Cumhurbaskani Erdogan, Yusuf Islam'in Konserine Katildi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Bestepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yusuf Islam konserine katildi.

Cumhurbaskani Erdogan, Yusuf Islam'in Konserine Katildi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 1977 yilinda Müslüman olan ve bundan iki sene sonra ismini Yusuf Islam olarak degistiren Ingiliz müzisyenin konserine katildi.

Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan düzenlenen festival çerçevesinde Cumhurbaskanligi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Cumhurbaskani Erdogan’a esi Emine Erdogan da eslik etti. Ingiliz müzisyen, sarki aralarinda davetlilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Konserde birçok unutulmaz eserini seslendiren Ingiliz müzisyen Yusuf Islam, bir saatten fazla sahnede kaldi.

Cumhurbaskani Erdogan günün anisina Yusuf Islam’a vazo hediye ederken, esi Emine Erdogan ise kendisine çiçek takdiminde bulundu. Yusuf Islam ise Cumhurbaskani Erdogan’a bugün çaldigi gitari hediye etti.

Konser Cumhurbaskani Erdogan ve esi Emine Erdogan, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Yusuf Islam ve ailesinin yer aldigi hatira fotografi çekimi ile son buldu. Konsere Erdogan çiftinin yani sira Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ve çok sayida davetli katildi.

Kaynak: İHA