Kent Alsancak Tip'tan Yeni Hizmet

Kent Alsancak Tip Merkezinde Geleneksel ve Tamamlayici Tip (GETAT) uygulamalari ünitesi açildi. Uyguladiklari GETAT yöntemlerini akupunktur, ozon terapi, mezoterapi, hipnoz ve kupa tedavisi olarak siralayan Uzm. Dr. Cansu Balci, "Özellikle saglikli yasam için bagisiklik sisteminin desteklenmesinde, hastaliklarin olusmasinin önlenmesinde ve de kronik hastaliklarin destek tedavisinde GETAT yöntemleri önemli bir yere sahip. Hem koruyucu hem tedavi edici yönüyle geleneksel ve tamamlayici tedavi yöntemlerini hastalarimiza sunuyoruz” dedi.

Kent Alsancak Tip'tan Yeni Hizmet
Kent Saglik Grubuna bagli Kent Alsancak Tip Merkezi, Saglik Bakanligi tarafindan Geleneksel ve Tamamlayici Tip (GETAT) alaninda uygulamalar yapma konusunda yetkilendirildi. Ünitenin sorumlulugunu hem Anestezi uzmani hem de Fonksiyonel Tip ve Geleneksel Tamamlayici Tip Doktoru olan Cansu Balci üstlendi. Uzm. Dr. Balci, Geleneksel ve Tamamlayici Tip Uygulamalarinin hastaliklarin teshis ve tedavisinde, hastaliklardan korunmada, genel iyilik halinin sürdürülmesinde yillardan beri basariyla kullanilan uygulamalar oldugunu söyledi.



“Uygulama sertifika almis hekimler tarafindan uygulanmaktadir”

Geleneksel tip ile modern tip vizyonunun bir araya gelmesinin güvenli ve basarili çözümler olusturdugunu kaydeden Uzm. Dr. Balci, “Bütün dünyada GETAT uygulamalarinin kullanimi giderek yayginlasmaktadir. Bunun baslica nedenleri arasinda bilimsel arastirma sonuçlarina göre geleneksel tip yöntemlerinin etkin oldugunun belirlenmis olmasi, yöntemlerin dogala en yakin olmasi ve kolay ulasilabilir olmasi gibi nedenler sayilabilir. Ayrica dünya genelinde giderek artan obezite, artmis antibiyotik ve antidepresan kullanimi gibi saglik sorunlari nedeniyle Dünya Saglik Örgütü GETAT uygulamalari stratejilerine giderek agirlik vermektedir. GETAT uygulamalari Saglik Bakanliginin yetkilendirdigi ve denetledigi merkezlerde Saglik Bakanligindan GETAT uygulamalari için sertifika almis olan hekimler tarafindan uygulanmaktadir. Kent Alsancak Tip Merkezi de bu alanda yetkilendirilmis bir merkezdir. Merkezimizde uyguladigimiz GETAT yöntemleri; Akupunktur, ozon terapi, mezoterapi, hipnoz ve kupa tedavisidir. Bu yöntemlerle genel saglik, wellness, anti Aging, agri, kilo verme, sigara birakma ve birçok alanda hastalarimiza destek oluyoruz. Bu ünitede ayni zamanda bagisiklik sistemini destekleyici Glutatyon, yüksek doz C vitamini tedavisi, vitamin ve minerallerin damar yolundan takviye edilmesi seklindeki tedavileri de hastalarimiza sunuyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA