Gündüz Projelerde, Aksam Kirsalda

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, her firsatta ilçedeki vatandaslarla bulusmaya devam ediyor. Gündüz yatirim ve projelerin takibini sürdüren Baskan Yalçin aksam da kirsalda vatandaslarla bir araya geliyor.

Gündüz Projelerde, Aksam Kirsalda
Talas’in kalkinmasi için gece gündüz demeden 24 saat çalisan Baskan Yalçin, gündüz mesaisini yatirim ve yürütülen projelerin basinda geçirirken, diger yandan da aksam saatlerinde vatandaslarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Bir yandan yatirim ve hizmetlerle ilgilenen Baskan Yalçin, diger yandan ise haftanin iki günü esnaf toplantilari gerçeklestirip, ayrica kirsal mahalleleri ve vatandaslari ziyaret ediyor. Sik sik mahalleleri gezen Baskan Yalçin en son kirsal mahallelerden Mengücek’e aksam ziyareti gerçeklestirerek mahalle sakinleriyle bulustu. Muhtarlik binasinda gerçeklesen bulusmada Baskan Yalçin, bir yandan vatandaslari dinlerken, diger yandan sicak çay esliginde sohbet edip Talas Belediyesinin yatirim ve projelerini anlatti.

Bölgede yapilmasi gereken çalismalar hakkinda bizzat vatandaslarla konusan Baskan Yalçin, “Allah huzurumuzu, dirlik ve düzenimizi bozmasin. Bize de çalismak ve dua etmek düsüyor. Allah sizden razi olsun. Çalismalarimizda bizlere yol gösterici oluyorsunuz. Hep birlikte kalkinmak için çalismalar yürütüyoruz. Sizlerin görüsleri bizim için çok kiymetli. Tarim ve hayvancilik faaliyetlerini yapan sizsiniz. Pandemide gidanin yani tarim ve hayvanciligin önemi bir kez daha ortaya çikti. Bu nedenle sizlerin önemi çok büyük. Allah emeklerinizi zayi etmesin, dünya ve ahiret mutlulugumuzu daim etsin. Hep birlikte eldeki imkânlarla mutlu olmanin yollarini ariyoruz.” diye konustu.

Kaynak: İHA