Edirne'de Köpekler Çocuga Dehseti Yasatti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Edirne’de sahipsiz sokak köpeklerin saldirisina ugrayan 12 yasindaki çocugun ailesi hastanede ogullarinin yasadigi korkuyu anlatti.

Edirne'de Köpekler Çocuga Dehseti Yasatti Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, Edirne’nin Enez ilçesine bagli Gaziömerbey Mahallesi Platin Dere Caddesi üzerinde bulunan market önünde yasandi. Köpek sürüsünün saldirisina ugrayan çocugu, çevrede bulunan vatandaslar kucaklayarak kurtardi. Ögretmeninin verdigi ödevi yapmak için kalem almaya gittigi market çikisinda dehsetti yasadi. Kalem aldiktan sonra marketten çikan 12 yasindaki U.Ö., yaklasik 7-8 köpegin saldirisina ugradi. Çok sayida köpegi saldiri an ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Yüzünden, boynundan, kulagindan ve vücudunun farkli yerlerinden yaralanan U.Ö.’nün hastanedeki tedavisi sürüyor. Hastanede çocuklarinin yani basinda bekleyen anne ve baba yasadiklari korkuyu anlatti.

“Çok zor durumdayiz”

Çocugun babasi Musa Öz, hastanede çocuklarinin ugradigi saldiridan sebebiyle zor durumda olduklarini belirterek, “Köpeklerin saldirmasindan dolayi çocugumuzun çesitli yerlerinde yaralar olustu. Gerekli yetkili birimlerin ve makamlarin bunun için ne gerekiyorsa yapilmasinin istiyoruz. Suan zor durumdayiz. Ellimizden bir sey gelmedigi için bekliyoruz. 4-5 saattir burada bekliyoruz. Doktorlarin müdahalesini bekliyoruz” dedi.



“Kanlar için yatiyordu”

Anne Fatma Öz ise çocugunun ödevini yapmak için markette kalem almaya gittigini ifade ederek, “Oglumun ödevi oldugundan dolayi kalem almak için markette gitti. Daha sonra gelmedigi için merak ettik. Komsumuz bize çocugunuza köpekler saldirdi dedi.

Gittigimizde çocuk kanlar içinde yatiyordu. Boynunda ciddi hasarlar oldugu için ambulansta kucagima, gögsüme verdiler. Çocugumla hastaneye kadar öyle geldik. Çocugumu o halde görünce çok üzüldüm, agladim. Allah kimsenin basina vermesin. Köpeklerin toplanmasini istiyorum. Geçen yil ayni köpekler bana da saldirdi. Yetkililere söyledim ama anlamadilar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA