Büyükkiliç, AK Parti Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisina Katildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskanligi tarafindan düzenlenen Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi’na katilarak, belediye baskanlari ve teskilat üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükkiliç, AK Parti Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisina Katildi
Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan, Kadir Has Kongre Merkezi’ndeki AK Parti Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi’na Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarindan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz, Türkiye-Avrupa Birligi (AB) Karma Parlamento Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ismail Tamer, Hülya Nergis, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, ilçe belediye baskanlari, Il Kadin ve Gençlik Kollari baskanlari ile yönetimleri, AK Parti ilçe baskanlari, il yönetim kurulu, disiplin ve hakem kurullari, ilçe yürütme kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katildi.

AK Parti Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi’ndaki konusmasina, ‘Kayseri seninle gurur duyuyor’ tezahüratlari esliginde, “Iyi ki varsiniz. Her birinizin alnindan öpüyorum sevgili gençler” diye seslenerek baslayan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Gerçekten iri, diri, bir, beraber olan herhalde yegâne teskilatlardan birisi Kayseri teskilatidir. O açidan birbirimizin kiymetini bilme, birbirimize sahip çikma, sehrimize sahip çikma, ülkemize sahip çikma, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve onun yol arkadasi olarak birlikte yürüme duygularini Mevla’m bizim gönlümüzden almasin diye dua ile sözlerime baslamak istiyorum. Sözden çok icraata önem veren, dayanisma içerisinde 16 ilçe belediye baskani kardesimizle birlikte, 17-0’in hakkini verme anlayisi içerisinde, basta bizleri seven, sehrimizi seven Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere AK Parti Genel Baskan Yardimcimiz Mehmet Özhaseki, bakanlarimiz, milletvekillerimiz ve her kademedeki kardeslerimiz olmak üzere emegi geçen herkese bu hizmetlerde ayri ayri tesekkür ederken, her kademedeki emegi geçen mesai arkadaslarima da huzurlarinizda tesekkür etmek istiyorum” seklinde konustu.

Baskan Büyükkiliç, kente ve Kayserililere yönelik, baskanligi dönemindeki 7’den 70’e icraatlari ve elde ettigi ödülleri anlatan video gösterisi gösterisini dikkatlere sundu.

Video gösterisi sonrasinda da katilimcilara seslenen Büyükkiliç; “Biz, hizmet firsatini verdiginiz için sizlerle gurur duyuyoruz, hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Allah’a sükürler olsun. Hizmetten hizmete kosuyoruz. 3 senedir kredi olmadan hep beraber belediyemizi adeta hizmetlerle bulusturan bir mali yapi, bütçe yapisi olusturuyoruz. Cenab-i Allah bu gücümüzü, birligimizi, beraberligimizi bozmasin. Her türlü fiziki altyapisiyla birlikte sosyal projeleriyle, gençlere dönük yaklasimlariyla, adeta insani yasat ki devlet yasasin anlayisiyla sizlere layik olmaya çalisiyoruz. Gerçekten gür bir seda ile böyle bir anlamli yapilan Il Danisma Meclisi’mizin hayirli olmasini temenni ediyor, hepinize ayri ayri tesekkür ediyor, saygilar sunuyorum” diye konustu.

Büyükkiliç, toplantida yeni üyelere rozet takti, gençlerle 17-0 yazili döviz açti. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki ise “Sevgili gençler, sizin bu coskunuz, sizin bu askiniz, reise olan sevdaniz böyle devam ettigi sürece Allah’in izniyle bizim sirtimiz yere gelmez, bundan herkes emin olsun” diyerek, “23 Haziran seçimlerine hazir miyiz, yeniden reis diyor muyuz, müthis bir pasla insallah yeniden Cumhurbaskanimizi seçiyor muyuz?” ifadeleri ile coskulu partililere seslendi. Özhaseki, bu seçimin Türkiye’de sadece bir Cumhurbaskanligi seçimi olmadigini ve dünyanin dört bir tarafindaki mazlumlarin da seçimi oldugunu ifade ederek, çalismalarda emegi olan herkese tesekkür etti. Konusmasina 17-0 basarisini gösteren teskilat üyelerine, emegi geçenlere tesekkür ederek baslayan AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu da özellikle belediye baskanlarinin inanarak çalisip, basardiklarini söyleyerek, “31 Mart’ta ne isek belediye baskanlarimizla simdi ayniyiz. Kol kola el ele çalisiyoruz” ifadesinde bulundu. Çopuroglu, sahada teskilat üyeleri ile beraber ciddi manada emek veren teskilatin il baskanligini yaptiklarini ve Kayseri’de bir tutkunluk hakim oldugunu söyleyerek, “Tek tas duvar olmuyor. Basarimiz daim olsun” diye konustu.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarindan AK Parti Kayseri Taner Yildiz da “AK Parti’ye yakisan budur. AK Parti’nin bu ülkenin idaresine konan güçlü irade ile beraber geldigi nokta hamdolsun son 20 yilda Yalnizca Türkiye’nin çehresini degil, ayni zamanda bölgenin de cografyanin da çehresini degistirmistir” diyerek yapilacak daha çok is oldugunu kaydetti ve bu anlamda emegi geçen herkese tesekkürlerini iletti. Türkiye-Avrupa Birligi Karma Parlamento Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Emrah Karayel ise AK Parti demenin hizmet demek oldugunu dile getirdigi konusmasinda “Cumhurbaskanimiz Kayseri’ye en son geldiginde onlarca milyar liralik tesisin açilisini yapti. Ve onlarca milyar liralik da temel atti” dedi.

Recep Tayyip Erdogan ile durmadan dinlenmeden bu yolda olalim ifadelerini kullanan AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer de seçime gençlerle beraber hep birlikte gittiklerini kaydederek “Yola devam diyoruz. Bu coskuyu, bu birligi Kayseri’den baslatiyoruz. Tüm Türkiye’ye dalga dalga yayilacagiz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ise Kayseri teskilatlarinin bir baska oldugunu belirterek, AK Parti yapilanmasini ‘esi benzeri olmayan bir yapilanma’ olarak niteledi. Nergis, “Teskilat mensubu olmak demek mesakkat demek, gayret demek. Hem maddi hem manevi hizmet sunmak demek” ifadesinde bulunarak her kademedeki teskilat üyelerine tesekkür etti. Coskulu gerçeklesen AK Parti Genisletilmis Il Danisma Meclisi Toplantisi sonunda, yeni üyelere rozetleri takildi.
Kaynak: İHA