Baskan Soyer Açiklamasi 'Gençlere Baska Sürprizlerimiz De Var'

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, ögrencilerin sicak yemek dagitimindan duydugu memnuniyeti yakindan görmek için Ege Üniversitesine gitti. Baskan Soyer, ögrencilerle yemek sirasinda sohbet etti.

Baskan Soyer Açiklamasi 'Gençlere Baska Sürprizlerimiz De Var'
Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin üniversiteliler için baslattigi sicak yemek dagitimi devam ediyor. Üniversiteliler yemeklere büyük ilgi gösterirken, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer de ögrencilerin memnuniyetini yerinde görmek için Ege Üniversitesindeki dagitim noktasina gitti. “Kaynak yapmiyorum arkadaslar” esprisiyle yemek sirasina giren Baskan Soyer, ögrencilerle sohbet etti.

Baskan Soyer, gençlerin yemekleri ne kadar begendigini kendi agizlarindan dinledi. Yemegini gençlerle yiyen Baskan Soyer, “Gençlerimizin yüzünün gülmesi için ne yapabilecegimize kafa yorduk. Sicak yemek dagitim hizmetimizi baslattik. Sicak yemek dagitim noktasini 6’ya, yemek kapasitesini 5 bine çikardik. Baska sürprizlerimiz de olacak” dedi.



6 noktada sicak yemek dagitimi

Sicak yemek hizmeti Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Katip Çelebi Üniversitesi, Izmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakirçay Üniversitesi kampüslerinde veriliyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan saglanan toplam 5 bin kisilik sicak yemek hizmetinden ögrenciler 17.00 ile 19.00 saatleri arasinda faydalanabiliyor.

Sicak çorba da var

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin egitim, ilahiyat ile iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile Tinaztepe Yerleskesi girisi, Katip Çelebi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Kampüsü yakinindaki Bornova Metro istasyonunda kurulan ‘Çorba Duragi’ ise ögrencilere hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasinda sicak çorba hizmeti veriyor.
Kaynak: İHA