Gazeteci Adaylari Sordu, Baskan Oral Cevapladi

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü ögrencileri, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i ziyaret ederek, okula ait Yalova Genç Gündem Gazetesi ve internet sitesi için röportaj yaptilar.

Gazeteci Adaylari Sordu, Baskan Oral Cevapladi
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü ögrencileri, Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i ziyaret ederek, okula ait Yalova Güncel Gazetesi ve yalovaguncel.com haber sitesi için röportaj yaptilar. Baskan Oral, genç gazetecilerin sorularini samimiyetle cevapladi.

Yalova Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOOB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü ögrencileri beraberlerinde TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Gökkaya, Gazetecilik Bölümü Alan Sefi Saynur Özkafa, Usta Ögretici Sezgin Altinel ile birlikte Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’i makaminda ziyaret ettiler.

Gazetecilik Bölümü ögrencileri Doruk Mot, Sabri Can Kiliç, Ayvaz Osmanoglu ve Sila Ergin, Baskan Oral ile Türkiye genelinde yayin yapan okul gazeteleri için röportaj yaptilar. Belediye çalismalari yani sira özel hayatiyla ilgili de sorulari samimiyetle cevaplandiran Baskan Oral, okul yöneticileri ile ögrencileri büyük bir basariyla çikardiklari gazeteleri nedeniyle kendilerini tebrik etti.

Genç gazetecilerin Baskan Oral ile yaptigi röportaj okulun haber sitesi https://yalovagencgundem.com/ ‘da yayina girdi.
Kaynak: İHA