Düzce'de Sonbaharin Tadini Ormanda Yürüyerek Çikarttilar
Düzce Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan baslatilan ’Düzce Yürüyor, Yüzler Gülüyor’ projesinde katilimcilar, Kent Ormani Dogal Parkuru’nda yürüyüse çikti. Yürüyüse katilanlar, sonbaharin tadini doyasiya çikartti.

Türkiye’nin çesitli illerinden üniversite okumak için Düzce’ye gelen gençler ile vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi yürüyüste sonbaharin ormanlardaki havasini teneffüs ettiler. Katilimcilar, koyun sürüleri arasinda yesilin çesitli tonlari arasinda temiz havanin tadini doyasiya çikartti.
Ögrenciler yürüyüsten duyduklari mutlulugu dile getirirken, herkesi yürüyüse davet etti.
Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, etkinlikle ilgili yaptigi açiklamada, "Geçen yil baslattigimiz ’Düzce Yürüyor, Yüzler Gülüyor’ projemizi bu yil da devam ediyoruz. Ögrencilerimiz ve Düzceliler ile birlikte yaklasik 160 kisilik katilim ile 6 kilometrelik parkurumuzu yürüdük. Kent Ormani’nda baslayan yürüyüsümüzü Çakirlar Köyü’nde sonlandirdik. Bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Gençlerimizi vatandaslarimizi hem spor, hem saglik, hem de doga ile bulusturup güzel vakit geçirmelerini saglamaya çalisiyoruz. Gençlerimiz memnun bizler de memnunuz. Bu organizasyonda ayrica çay, simit ile kahvaltida yapiyoruz" dedi.
Yürüyüsün sonunda Çakirlar Köyü Ilkokul bahçesinde kahvalti yapildi.
