Ahmet Davutoglu'na Vatandastan 'PKK Ile Berabersiniz' Tepkisi

Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Bursa’nin Inegöl ilçesinde teskilat merkezinin açilisinda yaptigi konusmasinda "Biz milletle beraberiz" deyince, bir vatandas "PKK ile berabersiniz" diyerek tepki gösterdi. Olay sonrasinda partililer ve polis ekipleri Davutoglu’na tepki gösteren vatandasi uzaklastirdi.

Ahmet Davutoglu'na Vatandastan 'PKK Ile Berabersiniz' Tepkisi


Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, patisinin Inegöl Ilçe Teskilatinin açilisini gerçeklestirdi. Açilis sirasinda bir konusma yapan Davutoglu, "Inegöl’e, Bursa’ya ne dikerseniz bir tohum dikin, bir çinar yetisir. Ve Inegöl, öyle bir mekan ki bütün illerimizi severiz. Bütün ilçelerimizi severiz ama. Inegöl’ün bir farki var. O da su: Inegöl Türk ekonomisine en büyük katki yapan il ölçeginde bir ilçemizdir. Bakin geçen sene Inegöl’den 1 milyar 389 milyon dolarlik ihracat yapildi. 380 milyon dolarlik ithalat yapildi. Inegöl’ün Türkiye’ye katkisi dis ticaretimize pozitif katisi 1 milyar dolar ve Inegöl küçük bir Türkiye’dir. Anadolu’nun yigit insanlari, Rumeli’den gelen evladi Fatihan, Kafkaslar’dan gelen Seyh Samil’in çocuklari Inegöl’de bulusmus, biz bir milletiz demis. Kenetlenmis, yürek yürege vermis biz bir milletiz demis. Bravo. Simdi bu milleti kim bölmek, Kutuplastirmak, ötekilestirmek isterse Inegöl onun karsisindadir. Kim bu bereket diyari topraklarda Inegöllüleri ve milletimizi yoksulluga mahkum ederse Inegöllü onun karsisindadir." diye konustu.



Davutoglu, konusmasinin devaminda "Biz milletle beraberiz" deyince vatandaslar arasinda yer alan Ramazan U. "PKK ile berabersiniz" diyerek tepki gösterdi. O sirada partililer ve polis ekipleri, tepki gösteren sahsi uzaklastirdi.
Kaynak: İHA