Seyahat Harcamalarinda 'Alisveris Limiti' Dönemi

Dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, isbirlikleriyle tatilcilerin seyahat harcamalarini kolaylikla planlamalari için yeni bir ödeme seçenegi sundu.

Seyahat Harcamalarinda 'Alisveris Limiti' Dönemi
Otel, uçak bileti veya tur paketi satin alirken farkli ödeme seçeneklerinin olmasi, seyahat tutkunlarinin kolaylikla planlama yapabilmesine imkan sagliyor. Dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, Türkiye’nin önde gelen seyahat ve turizm kurulusu Etstur ile yaptigi is birligi sayesinde seyahat harcamalarina özel alisveris limiti firsati sundu. Is birligi; Etstur Yönetim Kurulu Üyesi Baris Tünay, Etstur Ödeme Sistemleri Yönetimi Direktörü Erol Hiçyilmaz, Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz ve Financell Genel Müdürü Korhan Bilek’in katilimiyla gerçeklesen imza töreninde duyuruldu.

Paycell Alisveris Limiti çözümü, is birligi saglanan turizm sirketinde ilk seyahat kredisi olma özelligini tasiyor. Seyahate çikacaklar, 500 ile 50 bin TL arasindaki seyahat harcamalarinda Paycell Alisveris Limiti’nden yararlanarak Financell tarafindan tahsis edilen kredi ile hizli ve güvenli sekilde gerçeklestirebiliyor. Is birligi kapsaminda ilk 1.000 kisiye 10 bin TL’ye kadar olan seyahat harcamalarinda üç ay vadede yüzde 0 faizli kredi kampanyasi sunuyor.

Serhat Dolaz: “Seyahat hizmetleri finansman endisesi olmadan kolayca satin alinabilecek”

Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, is birligi hakkinda “Türkiye’nin en kapsayici dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu olarak, ülkemizin dijital dönüsümüne öncülük ederken faaliyet alanlarimizi ve yenilikçi ödeme hizmetlerimizi genisletmeyi sürdürüyoruz. Degisen müsteri ihtiyaçlari dogrultusunda teknoloji ve finansal servisleri birlestirmeyi, hizli ve güvenli ödeme çözümleri sunarken daha fazla kullanicinin finansal hizmetlerden kolayca faydalanmasini amaçliyoruz. Etstur ile yaptigimiz is birligi sayesinde Paycell’liler, 50 bin TL’ye kadar olan tur, uçak bileti veya konaklama gibi hizmetleri, kredi kartini kullanmadan ya da kredi karti limitini doldurmadan Paycell Alisveris Limiti ile 36 aya varan taksitle ödeyebilecek. Etstur’da ilk seyahat kredisi olma özelligini tasiyan bu çözümü herkes için kolayca erisilebilir kiliyoruz” dedi.

“Ortalama 4 dakikada kredi kullandirimi”

Paycell Alisveris Limiti’nin, sektörün en hizli sonuçlanan alisveris kredisi süreçlerinden biri olduguna deginen Serhat Dolaz, sözlerini söyle noktaladi: “Paycell Alisveris Limiti’ne basvuran kullanicilar, Financell tarafindan tahsis edilen kredi limitini ortalama dört dakika içinde kullanabiliyor. Devreye aldigimiz tüm çözümlerimizle amacimiz, banka hesabi olsun olmasin herkesin finansal servislere erisimini saglayip hayati kolaylastirmak. Paycell'i Türkiye’nin en kapsayici dijital ödeme ve finansal hizmetler platformu haline getirme hedefimiz dogrultusunda hem bireylerin hem de kurumlarin finansman çözümlerine kolay bir sekilde ulasmalari için yeni çözüm ve hizmetler gelistirmeye devam edecegiz.”

Etstur Yönetim Kurulu Üyesi Baris Tünay ise is birligiyle ilgili sunlari kaydetti: “Paycell ile yaptigimiz is birligi ile misafirlerimize yenilikçi bir ödeme yöntemi sunuyoruz. Ödeme seçeneklerimize ekledigimiz bu yöntem, misafirlerimize 50 bin TL’ye kadar olan rezervasyonlarinda kredi karti ya da nakit seçenegini kullanmadan tatil yapma imkani taniyor. Hayata geçirdigimiz her yeni is birligiyle misafirlerimize tatile kolayca ulasabilecekleri, mükemmel bir satin alma deneyimi sunmaya devam edecegiz. Misafirlerimizin ihtiyaçlarina yönelik tatil çözümleri sunarken yenilikçi ödeme yöntemleriyle de en uygun finansal kosulu sunmak için çalisiyoruz.”
Kaynak: İHA