Özhaseki CHP'li Belediyelere Sahinbey Belediyesini Örnek Gösterdi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, geçtigimiz günlerde Yüregir Belediyesi’ne yaptigi ziyaretinde, CHP’li belediyelere, Sahinbey Belediyesi’nin çalismalarini örnek gösterdi.

Özhaseki CHP'li Belediyelere Sahinbey Belediyesini Örnek Gösterdi
AK Parti Yerel Yönetimler Baskanliginca 5-9 Ekim tarihleri arasinda Baskent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik yapilan, Tam Bana Göre Festivali’nde Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nun yaptigi hizmetleri yakindan takip ettigini ifade eden AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki Adana’da düzenledigi basin toplantisinda Sahinbey Belediyesi’nin hizmetlerini örnek gösterdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki CHP’li belediyelere Sahinbey Belediyesi’nin yapmis oldugu çalismalari örnek almalari gerektigini belirterek, ’’AK Parti olarak bütün siyasetimiz genelde ve yerelde eser ve hizmet siyasetidir. Kimseyi dislamadan ve ayristirmadan sehrimizde kim yasiyorsa hizmet ediyoruz ve bununda neticesini aliyoruz. Tabii herkesin de böyle yapmasini istiyoruz. Sadece 5-6 tane küçük kulübe gibi yer yapip, bunun için de Genel Baskan çagriliyor. Onlarin yaptigi bir batti çikti iken, Sahinbey Belediyesi 3 katli Köprülü Kavsak, Sahinbey Kültür ve Sanat Merkezi ve Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesini olan Sahinbey Kütüphanesi yapiyor. Simdi bir tarafta Adana Belediyesi bir tarafta ise bizim Sahinbey Ilçe Belediyemiz. Cumhuriyet Halk Partisi ile AK Parti arasindaki farki anlatmaya Sahinbey Belediyesi’nin yapmis oldugu hizmetlerin görüntüleri yeterlidir diye düsünüyorum” dedi.

Türkiye’ye örnek göstermisti

AK Parti Yerel Yönetimler Baskani ve Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, 5-9 Ekim tarihleri arasinda Baskent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik yapilan Tam Bana Göre Festivali’nde yaptigi konusmada ise Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nun projelerini tüm Türkiye’ye örnek göstermisti. Özhaseki, konusmasinda, ’’Biz Gaziantep’i yillardir takip ediyoruz. Özellikle de Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nu yakindan takip ediyoruz. Ankara’dan ödenekler artsin da ben biraz is yapayim diyenlerden degil. Kendine has bir usulle Türkiye’ye örnek olacak bir sekilde hem öz gelirlerini artiriyor hem de o bölgede yasayan insanlara son derece yardimsever bir sekilde faaliyetlerine devam ediyor. Çok büyük projeler yapiyor onlari bende yakindan takip ediyorum. Insallah Cumhurbaskanimiz Gaziantep’e geldiginde 3 katli köprülü kavsagin açilisini da gerçeklestirecek. Ben katildigim televizyon programlarinda Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nu örnek gösteriyorum. Istanbul’da Sahinbey nüfusunun 20 kat büyüklügünde bir belediye var. Bütçe olarak da devletten 30-40 misli fazla aliyor. Katildigim bir organizasyonda o belediyenin projelerini de izledim ve hodri meydan dedim. Iste Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nin yaptiklari, iste Sahinbey Belediyesi’nin yaptiklari, dedim. Ancak onlarin ne is yapmaya niyeti var ne de öyle bir becerileri var. AK Partili Belediyelerde bir taraftan çok iyi isler yapiyor. Bunlara en iyi örneklerden bir tanesi Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’nun projeleridir’’ demisti.
Kaynak: İHA