Özel Gereksinimli Kursiyerlere Kültür Gezisi

Diyarbakir’in Yenisehir Ilçe Belediyesi, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne bagli Engelsiz Yasam Merkezlerinde egitim alan özel gereksinimli kursiyerleri Elazig kültür gezisine çikardi.

Özel Gereksinimli Kursiyerlere Kültür Gezisi
Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci’nin talimatlari ile Yenisehir ilçesi Fabrika Mahallesi ile Aziziye Mahallesinde bulunan Engelsiz Yasam Merkezlerinde egitim alan özel gereksinimli kursiyerler, egitmenleri ile birlikte Elazig’in tarihi ve kültürel mekanlarini gezdi. Bireylere yönelik olarak düzenlenen ve bir gün süren kültür gezisi çerçevesinde Elazig’da bulunan Harput Kalesi, Arap Baba Türbesi, Hazar Gölü ile Keban Baraji üzerinde bulunan Seyr-ül Keban Seyir Terasi’ni gezdiler. Geziye katilan kursiyerler Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci’ye bu etkinligi düzenledigi için tesekkür ederek, daha önce evden çikamadiklarini kaydetti.

Kursiyerler, “Engelsiz Yasam’a geldigimizden beridir birçok alanda kurslara ve daha önce gitmedigimiz yerlere gezilere katildik. Arkadas ortaminda birlikte vakit geçirince motivasyonumuz daha da artmis oluyor. Bu nedenle egitmenlerimize ve Yenisehir Kaymakamimiz Murat Besikci’ye çok tesekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA