Keskin 'Düzce Ticaretinin Gelismesi Için Elimizden Geleni Yapiyoruz'

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) yönetime hayirli osun ziyareti yapan AK Parti Düzce Il Baskani Mustafa Keskin, “Düzce’nin meselesi ve Düzce’nin sanayisinin gelismesi olarak bizim de Parti olarak birçok çalismamiz var” dedi.

Keskin 'Düzce Ticaretinin Gelismesi Için Elimizden Geleni Yapiyoruz'
AK Parti Düzce Il Baskani Mustafa Keskin ve Yönetim Kurulu ile birlikte Düzce TSO yeni yönetimine hayirli olsun ziyaretinde bulundu. TSO Baskani Erdogan Biyik, ziyaretle ilgili yaptigi açiklamada “Bu ziyaret bizleri çok memnun etmistir. Insallah hep beraber ticaret odasini daha iyi yerlere getirecegiz” dedi.

Il Baskani Keskin ise, “AK Parti teskilati olarak, Düzce ticarisinin önünde ne engel varsa, yapilacak ne is varsa sizin yaninizda olacagimiza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Düzce’nin sanayisinin gelismesi olarak bizim de parti olarak birçok çalismamiz var. Bunu da ticaret erbaplarimizin sanayicilerimizin önünü açmak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in tesvikleriyle Türkiye’nin önünün açilmasiyla Düzce’de de bunun varligini hissettirmek hepimizin görevidir. Düzce de bugün geldigimiz nokta da 5 OSB’miz var. Ticaret Odasi’nda üç bin küsur üyeden bahsediyoruz. Biz burada hicaretin canli oldugu biliyoruz. Ben tekrardan hayirli olsun diliyorum ve AK Parti olarak sizlerin yaninizdayiz” ifadelerinde bulundu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, yeni hizmet binasi konusunda, AK Parti Baskani Mustafa Keskin’den destek talep etti. Keskin ise Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nin yeni hizmet binasi konusunda destek sözü verdi. Ziyaret toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA