Engelli Gençten 41 Maden Sehidi Için Siir

Erzurum’da yasayan engelli Burak Aytekin, Amasra’da meydan gelen patlamada sehit olan 41 maden isçisi için yazip okudugu siirinde tüm Türkiye’ye seslenerek, “Maden isçilerimizin ailelerine destek olalim, onlar için destek kampanyasi düzenleyelim” dedi.

Engelli Gençten 41 Maden Sehidi Için Siir
Erzurum’da engelli genç, maden faciasinda hayatini kaybeden isçiler için yazip okudugu siirinde tüm Türkiye’ye, "Maden faciasinda sehit olan isçilerimizin aileleri için destek kampanyasi düzenleyelim” dedi.

Erzurum’un Horasan ilçesine bagli Kirkgözeler Mahallesi’nde yasayan engelli Burak Aytekin, Bartin Amasra’da meydan gelen patlamada sehit olan 41 maden isçisi için kendi yazdigi ve ezberledigi siirini okudu. Kisa zamanda sosyal medyada ilçe halki tarafindan büyük begeni alan Burak Aytekin’i vatandaslar tebrik etti. Aytekin, çekmis oldugu videoda, maden isçilerinin ailelerine helal rizik ile götürebilmek adina bu zorlu islere katlandiklarini ifade ederek, hayatini kaybeden maden isçilerine Allah’tan rahmet, ailelerine de bassagligi diledi.

Aytekin, kendi yazip ve okudugu siiriyle vatandaslari duygulandirdi.
Kaynak: İHA