Cumhurbaskani Erdogan, Cebrayil'da Resmi Törenle Karsilandi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cebrayil’da Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev tarafindan resmi törenle karsilandi.

Cumhurbaskani Erdogan, Cebrayil'da Resmi Törenle Karsilandi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Ermenistan isgalinden kurtarilan Karabag’da temaslarini sürdürüyor. Cumhurbaskani Erdogan, Cebrayil’da Azerbaycanli mevkidasi Ilham Aliyev tarafindan resmi törenle karsilandi. Iki ülkenin milli marslarinin okundugu törende Cumhurbaskani Erdogan, daha sonra karsilama kitasini selamladi. Erdogan ve Aliyev, tören sonrasinda bas basa görüsmeye geçti. Erdogan ve Aliyev’in ortak basin toplantisi düzenlemesi bekleniyor.

Erdogan’a Azerbaycan ziyaretinde TBMM Baskan Vekili Celal Adan, Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Tarim ve Orman Bakani

Vahit Kirisci, Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin eslik ediyor.
Kaynak: İHA