Büyükgöz Açiklamasi 'Gebze'mize Hizmet Yolunda Bizim En Önemli Paydasimizsiniz'

Muhtarlar ile bir araya gelen Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Yerel yönetimlerin temel tasi olan, kamu ile milletimiz arasinda köprü vazifesi üstlenen siz degerli muhtarlarimiz, Gebze’mize hizmet yolunda bizim en önemli paydasimizsiniz" dedi.

Büyükgöz Açiklamasi 'Gebze'mize Hizmet Yolunda Bizim En Önemli Paydasimizsiniz'
Arapçesme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Baskan Büyükgöz’ün yani sira Gebze Kaymakami Mehmet Ali Mehmet Ali Özyigit, Gebze Muhtarlar Dernegi Baskani Musa Uslu, mahalle muhtarlari, belediye baskan yardimcilari ve ilçe protokolü katildi.

Muhtarlari çalismalarindan dolayi tebrik eden Büyükgöz, "Yerel yönetimlerin temel tasi olan, kamu ile milletimiz arasinda köprü vazifesi üstlenen siz degerli muhtarlarimiz, Gebze’mize hizmet yolunda bizim en önemli paydasimizsiniz. Çiktigimiz, devlete, millete hizmet yolculugunda hepimiz ayni yolun yolcusuyuz. Insani yasat ki devlet yasasin. Muhtarlarimiz da bizler gibi seçimle bu görevlere geldi ve vatandasa hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalisiyorlar. Bu görevler kutsal görevlerdir. Allah birlikte huzur ve mutluluk içerisinde nice görevler yapmayi nasip etsin. Muhtarlar Gününüzü en kalbi duygularimla tebrik ederim" dedi.

Kaynak: İHA