AK Parti Aksaray Il Baskani Altinsoy Açiklamasi 'Girilmedik Gönül, Çalinmadik Kapi Birakmayacagiz'

AK Parti Aksaray Il Baskani Hüseyin Altinsoy, il, ilçe, kadin kollari, Il Genel Meclisi (IGM), belediye meclis üyeleri ve merkez mahalle baskanlari ile bir araya geldigi istisare toplantisinda, “Girilmedik gönül, çalinmadik kapi birakmayacagiz” dedi.

AK Parti Aksaray Il Baskani Altinsoy Açiklamasi 'Girilmedik Gönül, Çalinmadik Kapi Birakmayacagiz'
AK Parti Aksaray Il Baskani Hüseyin Altinsoy’un baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya, IGM Baskani Mehmet Tüzün, Merkez Ilçe Baskani Hamza Aktürk, Kadin Kollari Baskanvekili Fadime Oguz, Il, Merkez Ilçe, Il Kadin Kollari yönetimi, IGM, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle baskanlari katildi.

Gerçeklestirilen istisare toplantisinda 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Altinsoy, “Bu önem karsisinda canla basla çalisan teskilatimizin her kademesindeki yol arkadasimiz bizim için oldukça kiymetli. El ele, gönül gönüle verip insallah yine en yüksek oy orani ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandiracagiz” dedi.

AK Parti’de görev alan herkesi teskilatin sancaktari olarak nitelendiren Altinsoy, “Önümüzde hem ülkemiz için hem de bizim için büyük önem arz eden bir seçim var. Her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2023 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalisarak yükseklere koydugumuz çitayi daha da yükseltmenin mücadelesini verecegiz. Sizler bu teskilatin sancaktarlari olarak AK Parti’nin milletle bulusmasina aracilik edeceksiniz. Bildiginiz gibi sorumlulugumuz sadece Türkiye’yi kapsamiyor. Bu mücadelemiz bütün komsu ve magdur cografyalar için geçerli. Bilinçli bir sekilde hareket ederek sorumluluklarimizi yerine getirecegimize inaniyorum. Birlikte kutlayacagimiz yeni bir zafer için sizlere güveniyorum” ifadelerini kullandi.

2023 seçimleri için gece gündüz çalismalara devam ettiklerini dile getiren Altinsoy, “Girilmedik gönül, çalinmadik kapi birakmadan çalismalarimiza ara vermeden devam edecegiz. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in bizlere vermis oldugu degeri ve önemi biliyoruz. Sizlerin çalismalariyla birlikte bizler de halkimizla bir arada olmaya devam edecegiz. Toplum ve aile iliskisi neyse, nasil aile toplumun çekirdegini olusturuyorsa sizlerde AK Parti ailesinin birer parçasi oldugunuzu unutmayin. Bizler büyük bir ailenin neferiyiz. Önümüzdeki bu uzun yolda halkimizin refahi, ülkemizin kalkinmasi ve devletimizin büyümesi için gece gündüz çalismalarina devam eden sizlere ve tüm teskilatimiza tesekkürlerimi gönülden iletiyorum. Tüm teskilatlarimiz ile davamiz için canla basla mücadele etmeye devam edecegiz. Aziz milletimizin destegi, sizlerin gayreti ile 2023 seçimlerinde zafer Cumhur Ittifaki’nin olacak” seklinde konustu.

AK Parti Il Baskani Hüseyin Altinsoy’un konusmasinin ardindan Il, Ilçe, Kadin Kollari, IGM, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle baskanlari söz alarak, teskilat çalismalari, yerel talepler, hizmetler ve seçim hazirlik çalismalariyla ilgili düsünce ve önerilerini dile getirdi.
Kaynak: İHA