Baskan Bozkurt, Muhtarlarin Gününü Kutladi

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kdz. Eregli Muhtarlar Dernegini ziyaret ederek burada mahalle ve köy muhtarlarinin gününü kutladi.

Baskan Bozkurt, Muhtarlarin Gününü Kutladi
AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, Zonguldak Il Genel Meclisi Baskani Necdet Karaveli, Il Genel Meclisi üyeleri Ali Kemal Karaca, Hüseyin Engin Temel ve partisinin bazi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Eregli Muhtarlar Dernegini ziyaret etti. Mahalle ve köy muhtarlari tarafindan karsilanan Bozkurt ve beraberindekiler, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladi. Bozkurt, burada yaptigi konusmada, “Muhtarlarimiz yerel yönetimlerde en önemli görevlerden birini ifa ediyor. Devletle millet arasinda adeta köprü vazifesi görüyorlar. Görev yaptiklari köy ve mahalleye en iyi hizmetleri alabilmek için gece gündüz demeden maddi ve manevi fedakarliklar yaparak görevlerini icra ediyorlar. 24 saat vatandaslarimizin sorunlariyla ilgileniyorlar. Bizler de Kdz. Eregli ilçemizde hem mahalle hem de köy muhtarlarimizla birlikte güzel bir uyum yakaladik. Birlikte güzel islere imza atiyoruz. Benim telefonum 24 saat sizlere açik, kapim her birinize açik. Bugüne kadar hangi muhtarim aramissa talebini yerine getirmek ya da ilettigi sorunu çözmek için tüm imkanlarimizla çalistik. Bundan sonra da yine birlikte güzel islere imza atacagiz. Ben sizlerin her biri ile çalismaktan çok mutluyum. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in sizlere verdigi önemi hepiniz biliyor ve görüyorsunuz. Geçmiste muhtarlarimizin sosyal güvenceleri yoktu. Cumhurbaskanimizin yaptigi çalismalarla bugün muhtarlarimiz sosyal güvenceye kavustu, maaslari artirildi. Elbette sizler daha fazlasini hak ediyorsunuz. Sizleri yarin ziyaret edecektik ancak Cumhurbaskanimizin sizleri yarin Ankara’da agirlayacak. O nedenle ziyareti bugüne aldik. Ben basta sizler olmak üzere Türkiye’deki tüm muhtarlarimizin gününü kutluyorum. Vefat eden muhtarlarimiza Cenabi Allah’tan rahmet, göreve devam edenlere de saglik, mutluluk, huzur ve afiyet dolu günler diliyorum” dedi.

Kdz. Eregli Muhtarlar Dernegi Baskani Sükrü Kiliç, ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, Bozkurt ve beraberindekilere tesekkür etti.

Ziyaret, Bozkurt ve beraberindekilerin muhtarlarla yaptiklari sohbetin ardindan birlikte toplu fotograf çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA