Sehit Ailesinin Evinin Bakimini Yaptilar

Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlügünde infaz ve koruma memuru olarak görev yapan personeller, 8 sehit ailesinin evinin boya, bakim ve onarimini gerçeklestirdi. Bakim çalismalarindan biri de 1994 yilinda Sirnak’in Gabar Dagi’nda sehit düsen Zafer Gülseren’in ailenin evine yapildi.

Sehit Ailesinin Evinin Bakimini Yaptilar
Yakin zamanda Denetimli Serbestlik Müdürlügü personeli tarafindan sehit ailesini ziyaretleri esnasinda sehidin annesi Sükriye Gülseren evinin boya bakim ve onarimina ihtiyaci oldugunu belirtmisti. Bunun üzerine hükümlülerin covid-19 salgini çerçevesinde izinli olmasi sebebiyle Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlügünde infaz ve koruma memuru olarak görev yapan personeller evin boya bakim ve onarimi konusunda gönüllü oldular. Altinordu Kaymakamligi tarafindan karsilanan boyalar ile sehit ailesinin evine boya yapildi.

Yapilan boya ve bakim çalismalarindan memnun oldugunu belirten Sükriye Gülseren, “Evimin duvarlari çok kirlenmisti, bana ziyarete gelmislerdi ben de onlara bir talepte bulundum onlar da gönderdiler Allah razi olsun yaptilar. Evim tertemiz oldu” seklinde konustu.

Ordu Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin de covid-19 nedeniyle idari izinde olan hükümlüler yerine infaz koruma memurlarin boya ve bakim islerini gönüllü olarak yaptiklarini söyleyerek, “Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlügü olarak 2019 yilinda haklarinda kamuya yararli iste çalisma cezasi olan hükümlülerle birlikte Ordu’da 8 sehit ailesinin evinin bakim ve onarimini gerçeklestirdik. Yükümlüler covid-19 nedeniyle idari izinli olduklarindan dolayi 1994 yilinda Sirnak’in Gabar Dagi’nda oglu sehit olan annemizi ziyaret esnasinda bize evinin boya, bakim ve onarima ihtiyaci oldugunu beyan etti. Müdürlügümüzde infaz ve koruma memuru olarak çalisan personelimiz ‘müdürüm biz bu boya, bakim isini üstleniriz’ beyanlari üzerine iki gündür burada müdürlügümüzde infaz ve koruma memuru olarak çalisan arkadaslar evin boya, bakim ve bakarim islerini gerçeklestirmis oldular” dedi.

Kaynak: İHA