Bahçelievler'de Bir Isyerine Uzun Namlulu Silahlarla Saldiri Düzenlendi Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

Bahçelievler’de araçlarla gelen süpheliler cadde üzerinde bulunan husumetlilerine ait isyerine uzun namlulu silahlarla kursun yagdirdi. Saldirida 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Bahçelievler'de Bir Isyerine Uzun Namlulu Silahlarla Saldiri Düzenlendi Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali
Olay, Bahçelievler Çobançesme Mahallesi Fatih Caddesi’nde saat 23.30 sirlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, henüz kimligi belirlenemeyen süpheliler araçlarla husumetlilerinin isyerinin oldugu caddeye geldi. Daha sonra araçlardan inen saldirganlar husumetlilerine ait dükkana uzun namlulu silahlarla kursun yagdirmaya basladi.

Saldirida 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Saldirida 1’i agir 5 kisi yaralandi

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirdi. Yaralanan 1 kisinin ise durumunun agir oldugu ögrenildi.

Sokaklar araç ve yaya trafigine kapatildi

Silahli saldirinin oldugu caddeye çikan ara sokaklar araç ve yaya trafigine kapatilirken, saldirinin gerçeklestigi noktada çok sayida bos kovan görüldü.

Polis ekipleri ise cadde boyunca genis çapli güvenlik önlemi aldi.

Saldirganlar olay yerine geldikleri araçlarla kaçarak uzaklasti. Polis ekipleri saldirganlari yakalamak için genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA