Yenimahalle Iletisim Ofisi Is Basinda

Vatandaslarin istek ve sikayetlerine öncelik vererek hizmetlerini gerçeklestiren Ankara Yenimahalle Belediyesi, Iletisim Ofisi ile Yenimahalle sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve sikayetlerini dinliyor. 25 kisilik ekiple çalismaya baslayan Iletisim Ofisi, su ana kadar 64 bin 977 haneye arama yapti.

Yenimahalle Iletisim Ofisi Is Basinda
Yenimahalle Belediyesi Iletisim Ofisi, Yenimahalle sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve sikayetlerini dinliyor. 25 kisilik ekiple çalismaya baslayan Iletisim Ofisi, su ana kadar 64 bin 977 haneye aradi. Aramalar sonucunda vatandaslardan gelen 10 bin 983 sikayetin 8 bin 446’si ivedi bir sekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 640 sikayet ise ilgili kurumlara iletildi. Ayrica, 0542 293 93 64 telefon numarali Whatsapp Ihbar Hatti üzerinden mesaj gönderen bin 233 vatandastan 929’u çözüme kavusurken; 254 istek ve sikayetin de ilgili kurumlara iletilmesiyle vatandaslar konu hakkinda bilgilendirildi.

Yenimahalleli vatandaslara mümkün olan her kanaldan kulak verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yenimahalle ilçesi, gerek yüzölçümü bakimindan gerekse nüfusu bakimindan oldukça büyük. Ilçemizin her metrekaresine hizmet götürüyoruz. Fakat anlik olarak eksiklerimiz olabilir. Gerek kurdugumuz Iletisim Ofisi gerek çagri merkezi gerek sosyal medya hesaplarimiz üzerinden vatandasa kulak veriyoruz. Bu sayede gelen istek ve sikayetleri zaman kaybetmeden çözüme kavusturuyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA