Köpegin Penisi Kapana Yakalanip Kopunca Ameliyatla Dikildi

Zonguldak’in Devrek ilçesinde 3 yasindaki çoban köpeginin penisi kapana yakalandi. Köpegin kopan penisi ameliyatla yerine dikildi.

Köpegin Penisi Kapana Yakalanip Kopunca Ameliyatla Dikildi
Devrek’in Karakoçlu köyünde Arslan Ulupinar’in sahibi oldugu 3 yasindaki ‘Karabas’ isimli çoban köpeginin penisi, komsularinin domuz için kurdugu kapana yakalandi. Kapana yakalanan çoban köpeginin penisi kopma tehlikesi geçirdi. Ardindan Ulupinar, köpegini kapandan kurtararak hemen kent merkezimdeki veteriner klinigine getirdi. Veteriner hekim Önder Alkan tarafindan ameliyata alinan Karabas isimli çoban köpeginin penisi uzun süren ameliyat sonucunda yerine dikildi.

Tedavisi tamamlanan çoban köpegi bugün, sahibi Arslan Ulupinar’a teslim edildi. Arslan Ulupinar, “Çoban köpegi kendisi. Domuza gittiginde komsunun kurmus oldugu bir kapan var halata baglamis arka taraflari. O da penisindeki bölgeyi koparmis. Veterinerimize getirdik o da ameliyat etti. Kopan penisini yerine koydu. Biraz daha orada kalsaydi tamamen kopacakti. 15 günlük süre var, kangren olmamasi için. 2 gündür ariyordum köpegimi sonra tuzaga yakalanmis olarak buldum. Baya kan geldi köpegimden” diye konustu.

Kaynak: İHA