Tümbulsevder Bulanik'ta 54 Tekerlekli Sandalye Dagitti

Türkiye Bulaniklilar, Egitim, Kültür, Sevgi, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi (TümBulSevDer) tarafindan temin edilen 54 tekerlekli sandalye Bulanik’taki ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitildi.

Tümbulsevder Bulanik'ta 54 Tekerlekli Sandalye Dagitti
Bursa’da faaliyet yürüten Türkiye Bulaniklilar, Egitim, Kültür, Sevgi, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi (TümBulSevDer) Baskani Selahattin Turan tarafindan getirilen 54 adet tekerlekli sandalye Bulanik ilçesinden ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitildi. Baskan Turan, beraberinde getirdigi tekerlekli sandalyeleri köy köy, bucak bucak dolasarak engelli bireylere dagitarak onlarin gönüllerine dokunmaya devam etti. Bulanik ilçesine bagli Kirkgöze köyünde 3 engelli bireyi sevindiren Baskan Turan, engelli bireylerin gönüllerine dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu gün dagitilan 54 sandalye ile birlikte bu güne kadar yaklasik 370 civarinda tekerlekli sandalye getirip dagitimi yaptiklarini ifade eden Baskan Turan, "Sosyal sorumluluk projeleri çevresinde sosyal farkindalik ortaya koymaya devam ediyoruz. Engelli kardesimizi sevindirme adina gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Bugün Bulanik’ta hayirsever güzel yürekli dostlarimiz ile birlikte engelli araçlarimizi dagitiyoruz. Su ana kadar toplamda 370 civarinda engelli araci dagitimi yapmis olduk. Bizler sosyal projelerimiz ile sosyal farkindalik ortaya koymaya devam ediyoruz. Dernek olarak sosyal sorumlugunun adresi, sosyal farkindaligin adresi olmaya devam ediyoruz. Bizler klasiklesmis bir dernekçilik anlayisindan öte insanina dokunan, gönüllere dokunan bir anlayisi ile devam ediyoruz. Bu sosyal sorumluluk projelerinde dernek istisare meclis kurulu üyelerimiz Burhan Serbest ve Cengiz Degirmenci yaninda yine gönül dostlarimiz Derya ve Tolga Turan dostlarimi da sükranlarmini sunuyorum” dedi.



’Denbej Mehmet Demir amca sevincini Kürtçe parça söyleyerek ifade etti’

Kirkgöze köyünde ikamet eden 60 yasindaki bedensel engelli Mehmet Demir, baskan Turan’in tekerlekli sandalye hediyesi üzerine Kürtçe dengbej tarzinda bir sarki söyleyerek emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA