Sorgun'da 'Peygamberimiz, Cami Ve Irsat ' Konulu Konferans Verildi

i Nebi Haftasi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Diyanet Isleri Baskanligi Din Isleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayin Idris Bozkurt tarafindan Yozgat’in Sorgun ilçesinde "Peygamberimiz, Cami ve Irsat " konulu konferans verildi.

Sorgun'da 'Peygamberimiz, Cami Ve Irsat ' Konulu Konferans Verildi
Ilyas Arslan Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen konferansa Diyanet Isleri Baskanligi Din Isleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayin Idris Bozkurt, Sorgun Ilçe Müftüsü Mustafa Kayis, Din Görevlileri ve çok sayida vatandaslar katildi.

Konferans Kur’an-i Kerim tilaveti sonrasi Ilçe Müftüsü Mustafa Kayis’ in açilis konusmasiyla devam etti. Diyanet Isleri Baskanliginin Mevlid-i Nebi Haftasi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasi tanitimini içeren sinevizyon gösterisinin ardindan Diyanet Isleri Baskanligi Din Isleri Yüksek Kurulu Üyesi Idris Bozkurt tarafindan "Peygamberimiz, Cami ve Irsat " konulu konferanslarini sundu. Din görevlileri ve Sorgun halkinin yogun katilim sagladigi konferans sonrasi Ilçe Müftüsü Mustafa Kayis, Diyanet Isleri Baskanligi Din Isleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayin Idris Bozkurt’a hediye takdiminde bulundular.
Kaynak: İHA