Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Okullarimizin Ihtiyaçlariyla Yakindan Ilgileniyoruz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde bulunan tüm okullarimizin ihtiyaçlari ile yakindan ilgileniyoruz. Okullarimizda gerekli ihtiyaçlari yerinde tespit ederek ekiplerimizle hemen harekete geçiyoruz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Okullarimizin Ihtiyaçlariyla Yakindan Ilgileniyoruz'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Canik Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi. Ögretmen ve ögrencilerle sohbet eden Baskan Ibrahim Sandikçi, onlara basarilar diledi.

“Ögrencilerimiz için çalismaya devam edecegiz”

Her firsatta Ilçedeki okullari ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizdeki okullarimizi her firsatta ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerimizle bir araya geliyoruz. Özellikle ögrencilerimizle uzun uzun sohbet ederek onlarin istek ve önerilerini dinliyoruz. Gençlerimizle beraber vakit geçirdigimiz her dakika bizler için çok kiymetli. Gelecegimizin mimari olan evlatlarimizin daha iyi sartlarda nitelikli bir sekilde egitim almalari için ilçemize birçok proje kazandirdik. Egitim alaninda gerçeklestirecegimiz yeni projelerimizle ögrencilerimiz için durmadan çalismaya devam edecegiz” diye konustu.



“Okullarimizin ihtiyaçlariyla yakindan ilgileniyoruz”

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede bulunan tüm okullarda belediye olarak gerekli çalismalari sürdürdüklerini belirtti.

Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ilçemizde bulunan tüm okullarimizin ihtiyaçlari ile yakindan ilgileniyoruz. Okullarimizda gerekli ihtiyaçlari yerinde tespit ederek ekiplerimizle hemen harekete geçiyoruz. Okul bahçelerinde ot biçme, yikama, bahçe temizligi ve çevre düzenlemesi çalismalarimizi rutin olarak gerçeklestiriyoruz. Okullarimizin bahçelerinde bulunan oyun gruplarinin bakim ve tamiratlarini yapiyoruz. Ögrencilerimizin okullarinda hijyenik ve düzenli ortamlarda egitim almalari ve okul bahçelerinde gönül rahatligiyla kosup oynamalari adina tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA