(ÖZEL) Incir Toplarken Hayatinin Kabusunu Yasadi

Esenyurt’ta kamyonetin agaç dallarina sürtmesi sonucu dengesini kaybederek düsen adam agir yaralandi. Sahsin vücudunun çesitli yerlerinde kiriklar ve gözünde yüzde 99 görme kaybi olusurken, yasanan o anlar ise kameraya yansidi.

Olay, 17 Eylül 2022 tarihinde Esenyurt Evren Sanayi ile Akçaburgaz baglantisi TEM alt geçidinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Esenyurt’ta yasayan 3 çocuk babasi Mehmet Köseli, incir toplamak için yol kenarindaki agaca çikti. Bir süre sonra henüz sürücü kimligi alinamayan kamyonetin kasasi, Köseli’nin bulundugu agacin dalina çarparak yoluna devam etti. Çarpmanin etkisiyle 41 yasindaki adam yere düserek agir yaralandi. Kamyonet sürücüsü olaydan bir haber yoluna devam ederken, 41 yasindaki adam çocugunun, trafikteki sürücülerden yardim istemesiyle hastaneye götürüldü. Hastanedeki ilk tedavisinin ardindan 41 yasindaki adam Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan 3 çocuk babasi adamin her iki kolunda, çenesinde ve ayaginda kiriklar, sol gözünde ise yüzde 99 görme kaybi olustu.

Kamyonetin çarpma ani kamerada

Kamyonetin agaca çarpmasi ve adamin agaçtan düsme anlari bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. 15 gündür tedavisi devam eden Köseli, kaçan sürücünün yakalanmasi için sikayetçi olurken, kendisine kimsenin ulasmadigini ‘bir geçmis olsun’ dahi demedigini anlatti. Olayla ilgili polisin incelemesi sürüyor.

“Araç çarpti kaçti, bilerek mi bilmeyerek mi çarpti bilmiyorum”

Yasadigi olayla ilgili konusan yarali Mehmet Köseli, “Olayin oldugu gün incir toplamak için çocugumla araziye gittim. Yol kenarindaki agaçtan biraz incir topladik, yedik derken sonunda bir araba bize vuruyor. Beni baygin halde yola atiyor ve ben hiçbir sekilde bir sey hatirlamiyorum. Olayin üzerinden beni kaldirmadan, hastaneye götürmeden o sekilde birakip gidiyor. Hala da vuran kisiden bilerek mi yapti, bilmeyerek mi yapti, yoksa kaza mi oldu bir yanit yok” diye konustu.



“Gözümde yüzde 99 görme kaybi var, sikayetçi oldum”

Vücudunun çesitli yerlerinde kiriklarin ve sol gözünde yüzde 99 görme kaybi olustugunu anlatan Köseli, sikayetçi oldugunu belirterek, “17 Eylül’de oldu, o zamandan beri arayan, ulasan, soran, geçmis olsun diyen dahi yok. sag kolumda 3 tane kirik, sol kolumda iki tan kirik, çenemde, yüzümde, beynimde ve göz kasimda da ayin kiriklar var. Acidan sancidan duramiyorum, sürekli agriyor. Sol gözüm hiç görmüyor ve doktorlar yüzde 90 görmeyecegini söylüyor. 15 gündür tedavi aliyorum ama hiçbir yanit alamadim. En çok da zoruma giden o vuran saldirganin, insanligin gerektirdigi bu mudur, bunu hiç anlamadi mi? Buna çok üzülüyorum, ne oldu, nasil oldu veya bir canini kurtarayim veya hastaneye yetistireyim, böyle bir sey olmamis. Yoldan geçen diger araçlar tarafindan ben hastaneye kaldirildim. Sahistan sikayetçi oldum ve gerekli cezayi almasini istiyorum. Insanlik bu kadar ucuz degil, benim halimi herkes görüyor. Benim üç tane çocugum var, gözüm görme kaybi yüzde 99, yüzde 1 umut var, ben perisan oldum” diye anlatti.
Kaynak: İHA