Siyasilerden Sehit Askerler Için Bassagligi Mesaji

Siyasiler, Akçakale Sanliurfa hudut hattinda, teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin patlamasi sonucu sehit olan 3 asker için bassagligi mesaji yayimladi.

Siyasilerden Sehit Askerler Için Bassagligi Mesaji
Siyasiler, sosyal medya hesaplarindan Akçakale Sanliurfa hudut hattinda, teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin patlamasi sonucu sehit olan 3 asker için bassagligi mesaji yayimladi.

TBMM Baskani Mustafa Sentop sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Baris Pinari Harekât Bölgesi, Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri aracimizin geçisi sirasinda yasanan patlamada sehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabir diliyorum. Aziz milletimizin basi sag olsun” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin bassagligi mesajinda su ifadeleri kullandi:

“Suriye siniri Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri aracin geçisi sirasinda meydana gelen patlamada sehit olan kahraman askerlerimiz Tegmen Murat Alyurt, Er Ertugrul Ulupinar ve Er Enes Koç’a Allah’tan rahmet, ailelerine sabirlar diliyorum. Acimiz büyük. Hepimizin basi sag olsun.”

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Sanliurfa Akçakale’de kahraman askerlerimizin hain bir saldirida sehit oldugunu üzüntüyle ögrendim. Sehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi diliyorum. Milletimizin basi sag olsun” ifadelerine yer verdi.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin, “Sanliurfa/Akçakale hudut hattinda hain teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin patlamasi sonucu sehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabir niyaz ediyorum. Milletimizin basi sag olsun. Kanlari yerde kalmayacak” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik’in bassagligi mesaji söyle:

“Sanliurfa Akçakale hudut hattinda hain teröristlerin dösedigi EYP’nin patlamasi sonucunda sehit olan üç kahraman mehmetçigimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabirlar diliyorum. Milletimizin basi sag olsun.”

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Akçakale/Sanliurfa hudut hattinda hain teröristlerce dösenen el yapimi patlayicinin patlamasi sonucu sehit düsen kahraman Mehmetçiklerimiz; Murat Alyakut, Ertugrul Ulupinar ve Enes Koç’a Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabirlar diliyorum. Aziz milletimizin basi sag olsun” dedi.

Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati paylasiminda, “Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri aracin geçisi sirasinda meydana gelen patlamada sehit olan kahramanlarimiz Tegmen Murat Alyurt, Er Ertugrul Ulupinar ve Er Enes Koç’a Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi diliyorum” dedi.

Ak Partisi Sözcüsü Ömer Çelik yayimladigi bassagligi mesajinda su ifadeleri kullandi:

“Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri aracin geçisi sirasinda meydana gelen patlamada sehit olan kahramanlarimiz Tegmen Murat Alyurt, Er Ertugrul Ulupinar ve Er Enes Koç’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu saldirilari yapanlar bedelini ödeyecek. Milletimizin basi sag olsun.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu bassagligi mesajinda, “Baris Pinari Bölgesi Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri araç geçerken yasanan patlamada sehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi ve sabir, yaralanan askerlerimize acil sifalar diliyorum. Milletimizin basi sag olsun” ifadelerini kullandi.

Iyi Parti Genel Baskani Meral Aksener sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yayimladigi bassagligi mesajinda, “Sanliurfa’da patlama sonucu sehit verdigimiz kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yarali askerimize acil sifalar diliyorum. Sehitlerimizin ruhlari sad, mekânlari cennet olsun. Milletimizin basi sag olsun” dedi.

(Hidayet Türkyilmaz/IHA)
Kaynak: İHA