Batman'da 1200 Polisle 'Sehit Bekçi Abdürrezzak Kanat Huzur Ve Güven' Uygulamasi Yapildi

Batman il müdürlügü tarafindan geçen hafta sehit olan bekçi Abdürrezzak Kanat adina 1200 polisle huzur ve güven uygulamasi gerçeklestirdi.

Batman'da 1200 Polisle 'Sehit Bekçi Abdürrezzak Kanat Huzur Ve Güven' Uygulamasi Yapildi
Il Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler, kentin farkli noktalarinda yaptiklari uygulamalarda durduklari araçlari ve kisileri kontrol etti.

Uygulamaya katilan Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, gazetecilere vatandaslarin huzurunu, can ve mal emniyetini saglamak için uygulama yaptiklarini söyledi.



Kiraç, “Bir hafta kadar önce sehit olan emniyet bekçimiz sehit Abdürrezak Kanat kardesimizin ismini verdigimiz Batman Huzur ve güven uygulamasi diye bir uygulama gerçeklestiriyoruz. Halen devam ediyor. Bu uygulama aslinda genel müdürümüzün bir programi ancak biz bunu biraz daha destekleyerek yani biraz daha genis katilimli yaparak vatandaslarimizin huzuru ve can mal emniyetini saglamaya yönelik genis katilimli bir uygulama yapiyoruz, çalisma yapiyoruz. Bu uygulama esnasinda Batman’in giris çikis bölgeleri, ana kavsaklari, ara mahallelerde yay uygulamalar umuma açik yerler olmak üzere genis katilimli halen devam ediyor çalismalarimiz. Su an uygulamaya katilan arkadaslarimizin sayisi bin iki yüz civarinda. Genis katilimli yani teskilatin yarisi su an sokaklarda.40 kavsak, umuma açik yerler, ara mahalleler ve umuma açik yerlerdeki genis kavsaklarin tamaminda su an uygulamamiz devam ediyor. Biz zaten bugüne has yapmiyoruz bu isi öncesinde de çalisiyoruz. Dün de çalisiyoruz. Bugün de çalisiyoruz. Bu vatandasimizin can ve mal emniyetine temin noktasinda Batman Emniyet Müdürlügü olarak duraksamadan, durmadan devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA