Alkollü Sahis Sigara Içerken Uykuya Dalinca Çikan Yanginda Hayatini Kaybetti

Bursa’da ablasinin yaptirdigi barakada kalan Sabahattin Tanyeli, alkol alip sarhos olunca elindeki sigarayla uyuya kaldi. Çikan yanginda yanarak hayatini kaybetti. Verilen haber üzerine olay yerine gelen abla Sabriye Tanyeli sinir krizi geçirirken ’’Bende bu kadar yapabildim’’ diyerek feryat etti.

Alkollü Sahis Sigara Içerken Uykuya Dalinca Çikan Yanginda Hayatini Kaybetti
Olay, 02.30 siralarinda merkez Yildirim ilçesi Davutkadi mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, yikilan evinin ardindan ablasi tarafindan yaptirilan barakada kalan Sabahattin Tanyeli (60) , alkol almaya basladi.

Gece ilerleyen saatlerinde sarhos olan Tanyeli, sarhos olunca içmek için yaktigi sigara ile sizdi. Elindeki sigara yüzünden barakada yangin çikti. Mahalle sakinlerinin barakadan çikan yogun dumanlari görmesi üzerine durumu itfaiye, polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Tanyeli’nin yanmis cansiz bedeniyle karsilasti. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalisma sonrasinda ceset otopsi yapilmak üzere Bursa Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi.

Verilen haber üzerine olay yerine gelen Abla Sabriye Tanyeli, Daha önceden barakanin oldugu yerde metruk binanin oldugunu ve kardesinin o binada yasadigini söylerken barakayi kendisinin yaptirdigini söyleyerek feryat etti.

Mahalle sakinlerinden Adem Susam, ’’ Daha öncede yakiyordu, yaka yaka bu hale geldi iste. Ablasi burayi daha yeni yaptirmisti. En sonunda kendini yakti. Sürekli alkol alan bir insandi zaten. Bir insan kendi kendini yakar mi? ’’ dedi.

Kaynak: İHA