Tiner Yakip Nemi Kurutmak Istedi, Alevler Içinde Kaldi

Esenyurt’ta tamire gelen aracin kaporta boyasini yapan usta, tavanda biriken nemi tiner yakarak kurutmak istedi. Yanan atesi söndürmeye çalistigi esnada ise atesin elbisesine siçramasiyla alevler içerisinde kaldi. Yasanan o anlar isyerinin güvenlik kamerasi saniye saniye yansidi.

Tiner Yakip Nemi Kurutmak Istedi, Alevler Içinde Kaldi


Olay, geçtigimiz gün Esenyurt’ta bulunan bir sanayi sitesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir araca kaporta boyasi yapan Hakki Timur isimli usta, kaporta macununun altinda biriken nemi kurutmak için tiner kullandi. Tavan kismina tiner dökerek araci yakan Timur, atesi söndürmek için ise çocukluk yillarinda ögrendigi bir yöntemi kullandi. Kiyafeti ile atesi havasiz birakip söndürmeye çalisan kaporta ustasi, kiyafetinin alevler içinde kalmasi ile neye ugradigini sasirdi. Bir süre kolunu sallayarak alevleri söndürmeye çalissa da Timur basarili olamadi. Daha sonra kiyafetini çikartarak yere atan ve alevlerin tüm vücuduna dagilmasindan son anda kurtuldugunu belirten Timur, "Arkadaslarim benim alevle oynadigini düsünmüs" diyerek tebessüm etti. Kaporta ustasinin alevler içinde kalmaktan son anda kurtuldugu o görüntüler ise isyerinin güvenlik kamerasi anbean yansidi.

Yasanan o anlari anlatan Hakki Timur, "O gün sabah saatlerine kadar çalistigim için yorulmustum ve uykun gelmisti. Kuzenimin de arabasi tamire gelmisti ve acelesi vardi. Onu da aradan çikartayim öyle kapatayim dedim. Kaporta boyasi yapilacakti. Tavanda bir macun vardi kaldirdigimda altinda su biriktigini gördüm. Tiner dökersem suyun kuruyacagini düsündüm ama su kurumadi. Sonra bende çakmakla yaktim hemen kurusun diye. Alev söndü sandim görünmüyordu ama sönmemis. Birden elimdeki bez alev aldi. Sonra alevler üzerime siçradi. Panik yapmadim hemen bezi yere attim ve üstümdeki kiyafeti çikardim. Sonra tabi ates söndü. Tabi o an korktum alevler beni veya diger arabalari yakabilirdi. O arabalar yansa ben ne derdim. Ama Allah’tan ki bir sey olmadi. Beni gören arkadaslarimda atesle oynadigimi düsünmüs. Hiç atesle oyun olur mu" diye konustu.

Kaynak: İHA